Η εκδρομή μας στην πολή των Αγγέλων & στο Μαϊάμι...

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Η εκδρομή μας στην πολή των Αγγέλων & στο Μαϊάμι...

City of Angels vs Miami...

Το καθιερωμένο ταξίδι που κάνω κάθε χρόνο του Αγίου Βαλεντίνου για να παρακολουθήσω από κοντά τους μπασκετικούς αγώνες του All Star με βρήκε με μεγάλη έκπληξη και χαρά φέτος μιας και από τον Ιούλιο που μας πέρασε είχα πετάξει την ιδέα στις φιλενάδες μου για να το κάνουμε παρέα. Mε το που το συμφωνήσαμε, αμέσως κλείσαμε τα πάντα όλα. Βόλευε πολύ την Μιράντα για να δει την κόρη της που σπουδάζει στο Λος Άντζελες αλλά και τον γιο της που σπουδάζει στο Μαϊαμι, την Ντράγκανα και την Στέλλα που δεν είχαν ξαναπάει σε κανέναν από τους 2 προορισμούς που οργανώσαμε.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε η εκδρομή μας γεμάτο όμορφες εικόνες και αναμνήσεις που μπορείτε να δείτε και εσείς πιο κάτω στην photo gallery. Αρχικά πήγαμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη μπορούσαμε να προλάβουμε αν και είχαμε λίγες μέρες. Venice Beach, Malibu, Santa Monica Pier, στο Beverly Hills hotel όπου βρισκόταν και η Kendal Jenner την ίδια ώρα με εμάς εκεί.

Η έκπληξη ήταν όταν μας έστειλε η πολύ καλή μας φίλη η Έλλη από την Νέα Ορλεάνη το πιο φανταστικό γλυκό που έχετε δοκιμάσει ποτέ, το περιβόητο King Cake που το φτιάχνουν μια φορά τον χρόνο την περίοδο του Mardi Gras και κάνει ουρές ο κόσμος για να το αγοράσει.

Χάρηκα πολύ που βρέθηκα με τον καλό μου φίλο τον Γιώργο Σατσίδη που μας κάνει όλους proud με τα κατορθώματά του στο Hollywood.

Όση ώρα ήμουν στους αγώνες του ΝΒΑ ( που θα σας τα διηγηθώ σε επόμενο ποστ ), τα κορίτσια πήγαν για ανάβαση 3ωρη στην ταμπέλα του Hollywood, και όπως τις είδα μετά ξεθεωμένες χαχα έλεγα Τhank God for the NBA. Άξιες οι φιλενάδες μου τους βγάζω το καπέλο.

Πήγαμε στο Hollywood walk of fame, νομίζω πως εκείνη την ημέρα σπάμαρα το www.instagram.com/majenco με φωτογραφίες από όλα τα αγαπημένα μου αστέρια και με μεγάλη αδυναμία μου στον Elvis.

Αυτό που έψαχνα και δεν βρήκα ήταν του Frank Sinatra οπότε είπα πως όταν ξαναπάω στο L.A. θα έχω κάτι να προσμένω μαζί με τα αστέρια τα νέα που θα έχουν προστεθεί.

Την Δευτέρα φύγαμε πρωί πρωί για Μαϊάμι όπου μας περίμενε η Μάντα καθώς είχε φτάσει λίγη ώρα νωρίτερα από εμάς από το Τορόντο. Πήγαμε και τακτοποιηθήκαμε μπαμ μπαμ και μαζί με την Ντράγκανα και την Στέλλα κάναμε μια βόλτα road trip μέχρι το Φορτλοτερντειλ στο Ορλάντο σχεδόν 1 ώρα μακριά. Όταν επιστρέψαμε το βράδυ είχε φτάσει και η Αννίτα από Ελλάδα όποτε το Reunion ξεκίνησε !!!!

Πρωί πρωί πήγαμε για το καθιερωμένο starbucksaki μας αλλά και στο “Ross” που ήταν ο αγαπημένος μας προορισμός σε όοοοολο το ταξίδι. ( κάτι δικά μας !!! ).

Και με αυτά και με αυτά ξεκινήσαμε το Road Trip για Carribean με πρώτη στάση στο Key Largo όπου λόγω καιρού δεν λειτουργούσαν οι παραλίες κλπ, οπότε πατήσαμε μια γκαζιά και συνεχίσαμε για τα Key West όπου κάναμε και την πρώτη μας βουτιά για το 2018.

Το ίδιο βράδυ επιστρέψαμε και συναντήθηκα με τον καλό μου φίλο τον Γκάμπριελ σε ένα μπιστρό. Ήταν με μια παρέα και ήταν ένας τύπος δίπλα μου που δεν μίλαγε Αγγλικά, με γλυκοκοίταζε και ξαφνικά άρχισε να μου κάνει καντάδα unplugged και να τον χειροκροτούν όλοι εκεί. Μου πήρε το κινητό μου και μου είπε «follow me». Ο Nego De Borel ήταν που είχε 7.5 εκ Insta followers και είναι τοπ Βραζιλιάνος τραγουδιστής. Πήγαμε σε ένα club στο W και με το που βάλανε το τραγούδι του τον αποθέωσαν όλοι, ( το ήξερα το τραγούδι ήταν γνωστό). Corazon: https://youtu.be/GmHrjFIWl6U

Μετά από δύο μέρες ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής μας..

Ήταν όλα μαγικά, πανέμορφα, ποιοτικά, όπως κάθε φορά που βρισκόμαστε όλες μαζί και ανυπομονούμε για το μεγάλο τέτοιο ταξίδι μας του 2019.