Ο Toffee & ο Golden Aris !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Toffee &  ο Golden Aris !!!

Πως λέμε  Ari Gold από το Entourage ..

Όπως θεωρώ τον απόλυτο μάνατζερ σε ρόλο Ari Gold στην μοναδική σειρά Entourage .. έτσι θεωρώ τον δικό μας Άρη Γούτο στα μεσιτικά μιας και η εταιρεία του λέγεται Golden Land Goutos. ( για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο : http://glg.gr ) .

Η οικογενειακή του δουλειά μετράει 40 χρόνια και δεν είναι τυχαία στην κορυφή. Ο Άρης τα τελευταία 10 χρόνια ασχολείται ενεργά με την κύρια δραστηριοποίηση αρχικά στο Πόρτο Χέλι και μετά στα Νότια Προάστια έχοντας χτίσει ένα όνομα που είναι εγγύηση για το clientel του που εκτός από premiun location properties είναι και Developers & Constructors εκτός από μεσίτες.

Ο Άρης έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πάντειο και δουλεύει από 20 χρονών στην οικογενειακή τους επιχείρηση φέρνοντας την συνεχώς στην κορυφή. Τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται παράλληλα και με τον χώρο της εστίασης και είναι συνιδιοκτήτης στα πιο επιτυχημένα μπαρ restaurant στα Νότια το Opus, το Nalu & το Akanthus.

Δεν είναι τυχαίο που είναι πετυχημένος και έχει κάτι που είναι το Άλφα και το Ωμέγα για εμένα. Είναι Μορφωμένος. Η μόρφωση είναι το παν και εκτός αυτού μιλάει άπταιστα πολλές γλώσσες. Και εδώ στην φωτογραφία αυτή αποπειράθηκε να μιλήσει και στην γλώσσα του Toffee μου αφού τον είδε και έπαθε πλάκα μαζί του. Εννοείται τον αποθέωσε αφού είναι Θεούλης και κατηγορία από μόνος του .. το λένε όλοι ότι είναι ίδιος και με τον Garfield με την διαφορά ότι ο Toffee είναι πιο Cool Dude.