Θέλει Ταλέντο να είσαι ικανή και σίγουρα το έχει !!!

Θέλει Ταλέντο να είσαι ικανή και σίγουρα το έχει !!!

Αναμφισβήτητα το έχει !!!!

Θέλει ταλέντο να είσαι ικανό άτομο και η Στέλλα αναμφισβήτητα το έχει.

Οι περισσότεροι την ξέρουν από τον χώρο του μόντελινγκ όταν είχε βγεί στα Καλλιστεία της Κύπρου Star Κύπρος 2000, και μετά ξεκίνησε την καριέρα της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ η Στέλλα ήταν αθλήτρια. Μεγάλωσε μέσα σε γήπεδα όπως λέει και η ίδια και αγαπάει πολύ τον αθλητισμό και πριν καταλήξει στην μεγάλη της λατρεία το Volley είχε κάνει ρυθμική, χορό, στίβο, (εμπόδια), κολύμβηση αλλά τίποτα από αυτά δεν την κέρδισε όσο το Volley.

Στο Volley είχε πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις. Έπαιξε στον Πεζοπορικό και αργότερα στην ΑΕΚ Κύπρου, και παράλληλα έπαιζε στην σχολική ομάδα της που είχαν πολλές διακρίσεις.. συμμετοχή σε Πανελλήνιους και Παγκόσμιους αγώνες. Έπαιζε επίσης και στην Εθνική Κύπρου. ΚΟΠΕ κορασίδων, νεανίδων. Στην Εθνική γυναικών μπήκε τον τελευταίο χρόνο και μετά την εγκατέλειψε γιατί ήρθε στην Ελλάδα για σπουδές.

Ερχόμενη εδώ, έπαιξε στον Πανιώνιο, όπου παράλληλα σπούδασε Αισθητικός και μακιγιάζ με σκοπό να δουλέψει στο ινστιτούτο αισθητικής Marichristel, στην οικογενειακή τους επιχείρηση που διατηρούν στην Λάρνακα.

Τελειώνοντας τις σπουδές τις επιστρέφει στην Κύπρο για να εργαστεί στο ινστιτούτο της αλλά και πήρε και την απόφαση να πάει στα Καλλιστεία.

Μια άλλη αγάπη της είναι η ζωγραφική, όπου στέλνοντας σχέδια της σε ένα Ευρωπαϊκό διαγωνισμό πήρε το πρώτο βραβείο. Με την ζωγραφική ασχολείται όταν έχει ελεύθερο χρόνο γιατί την ηρεμεί .. την ξεκουράζει. Μακάρι να είχα τον χρόνο να ζωγραφίζω κάθε μέρα μου λέει.

Το Καλοκαίρι που μας πέρασε ήμασταν στις Σπέτσες και μια από τις ατελείωτες κουβέντες μας ήταν ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και ενώ είχε κάτι στο μυαλό της την παρότρυνα να μην το κάνει και να κάνει κάτι που αγαπάει πολύ λέγοντας της και πιστεύοντας απόλυτα στην ικανότητα της ότι πρέπει να ασχοληθεί με τους Πιλάτες γιατί βλέποντας τόσο καιρό από τα διάφορα βίντεο και φωτογραφίες το πόσο καλή είναι πίστευα πως θα είναι δεδομένη η επιτυχία της. Και κάπως έτσι ..

Λόγο του ότι η Στέλλα έχει ασχοληθεί πολύ με τον αθλητισμό και αγαπάει πολύ την γυμναστική το σκέφτηκε να κάνει την αγάπη της αυτή, επάγγελμα με αποτέλεσμα να σπουδάζει Pilates.

Πιστεύω πολύ στο Pilates, είναι μια άλλη φιλοσοφία γυμναστικής και βοηθάει πολύ στο σώμα μας, τις αρθρώσεις αλλά και κυρίως την σπονδυλική μας στήλη. Αποκτάς ευλυγισία και διατίνεις πολύ καλά την σπονδυλική σου στήλη.

Το Pilates κάνει για όλες τις ηλικίες και προσωπικά νιώθω πως μου έχει αλλάξει την ζωή τους τελευταίους μήνες που έχω ξεκινήσει στο 4 Pilates της Άντζελας Τράνταλη στην Κηφισιά. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει και ανυπομονώ να δω και να καμαρώσω την Στέλλα σαν πλέον έμπειρη δασκάλα σύντομα.

Εδώ η Στέλλα είναι με τον γατούλι μου τον Toffee κάνοντας ζουζουνιές και λέγοντας και εκείνη με την σειρά της πως είναι ολόιδιος ο Garfield !!!!