Τι είναι το Ηalf-Νight-Stand και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

Τι είναι το Ηalf-Νight-Stand και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

H νέα τάση στο σεξ με τις ανεξέλγκτες διαστάσεις

Κάποτε, όχι πολύ παλιά, η μόδα των One Night Stands είχε πάρει την μορφή λαίλαπας, με αποτέλεσμα, κάθε ξέφρενο πάρτι ή ξενύχτι να κατέληγε σε... σεξ με έναν άγνωστο τον οποίο το επόμενο πρωί, έπρεπε να γνωρίσεις, να του συστηθείς ίσως, και να κοκκινίσεις στη θέα του γυμνού του κορμιού, το οποίο... χάιδευες το προηγούμενο βράδυ.

Ε λοιπόν τα πράγματα έχουν αλλάξει, όπως ακριβώς έχουν αλλάξει και οι διαπροσωπικές σχέσεις. Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, τα τελευταία χρόνια, η αύξηση της δημοτικότητας του Ηalf-Night-Stand, έχει ανέβει κατακόρυφα εκτοπίζοντας τον προκάτοχό του. Τι είναι όμως η νέα αυτή τάση;

Ας πούμε ότι γνωρίζεις έναν τύπο, σου αρέσει και τελικά καταλήγετε σπίτι σου με απώτερο, και φυσικά μοναδικό σκοπό, να κάνετε σεξ! Έλα όμως που αυτός παρουσιάζει μια κάποια... δυσλειτουργία, ή δεν είναι και ιδιαιτέρως προικισμένος, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει τελικά να σε ικανοποιήσει. Ε η γυναίκα που στηρίζει το Half-Night stand, τον διώχνει κακήν κακώς, και γιατί δεν κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό της παρουσίας του αλλά κυρίως για να αποφύγει την απίστευτη αμηχανία της επόμενης μέρας.

Τα στατιστικά πάντως κάνουν λόγο για ραγδαία αύξηση του... φαινομένου, ενώ οι λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες υιοθετούν την τάση αυτή, εκτός από τον προφανή, είναι και για... εκδίκηση στον πρώην ή σε κάποιον που ίσως τις είχε πληγώσει στο παρελθόν.