8 πράγματα που όλες οι γυναίκες με άψογη σεξουαλική ζωή, κάνουν κάθε μέρα

8 πράγματα  που όλες οι γυναίκες με άψογη σεξουαλική ζωή, κάνουν κάθε μέρα

Μάθε από τις ειδικές

Τα Χριστούγεννα και οι γιορτές γενικότερα πέρασαν, οπότε η ζωή επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονική της ροή, με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε μία γλυκιά μελαγχολία, και μία κατάθλιψη μη σου πούμε. Mήπως είσαι από εκείνες που αυτές τις μέρες η σεξουαλικότητά τους δεν έφτασε στο peak της; Mήπως ενώ περίμενες ότι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, την ώρα της αλλαγής θα έρθει ο άντρας της ζωής σου να σε φιλήσει κάτω από το γκι, αντ' αυτού ήρθε η θεία σου λέγοντάς σου «άντε και με ένα καλό παιδί»; Βρε κορίτσι μου, γιατί απογοητεύεσαι; Δεν ήρθε σίγουρα το τέλος του κόσμου, και σίγουρα όχι της ερωτικής σου ζωής. To μόνο φυσικά που έχεις να κάνεις, είναι να αγνοήσεις τον πανικό που απειλεί να σε κυριεύσει και να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία. Εμείς λοιπόν, ρωτήσαμε όλες αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έχουν υπέροχη και κυρίως... υποδειγματική σεξουαλική ζωή, είτε είναι σε σχέση είτε όχι, και σου δίνουμε τα tips τους, ώστε και εσύ να αισθανθείς καλύτερα, και φυσικά να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά. Λοιπόν, βγάλε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις βασικότερες συμβουλές που έχουν να σου δώσουν, οι γυναίκες αυτές.

1. Μην ντρέπεσαι να πεις ότι δεν τελείωσες: Καλά δεν είπαμε να το πεις με μίσος και επίτηδες προκειμένου να πληγώσεις τα αισθήματα του κακομοιρούλη, αλλά αν όντως δεν έχει επέλθει το ζητούμενο που είναι ο οργασμός, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Πες το βρε παιδί μου με ωραίο τρόπο και να είσαι σίγουρη ότι δε θα σε αφήσει παραπονεμένη.

2. Κάνε πειραματισμούς: Και δεν εννοούμε με το σύντροφό σου, γιατί των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Δοκίμασε βρε κορίτσι μου και κάτι διαφορετικό, οταν θα είσαι εσύ και ο... εαυτός σου! Με τον τρόπο αυτό, και θα βρεις τι σου ταιριάζει, και δε θα χρειαστεί να απολογηθείς σε κανέναν σε περίπτωση που η δοκιμή αποτύχει.

3. Και τι γίνεται με τις τρίχες; Σε περίπτωση που είσαι ένα κάποιο διάστημα εκτός σεξουαλικής δραστηριότητας, και η τριχοφυία σου έχει μετατραπεί σε μία.. ζούγκλα με αποτέλεσμα με δυσκολία να διακρίνεις οποιαδήποτε λεπτομέρεια εκεί κάτω, μην ξενερώνεις και μην αποστρέφεις το βλέμμα σου κάθε φορά που βγάζεις το εσώρουχό σου. Βρες την ομορφιά ακόμα κι αν είσαι μία μικρή Ζουλού!

4. Εμπλούτισε τη συλλογή σου από sex toys: Φίλη μου δεν υπάρχει μόνο ο δονητής, αλλά και διάφορα άλλα παιχνιδάκια τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς προς ευχαρίστησή σου. Δε θα σου πούμε εμείς τι να πάρεις, αλλά μία επίσκεψη σε ένα sex shop θα σε διαφωτίσει!

5. Και ας μην ξεχνάμε, ότι οφείλεις να δοκιμάσεις τουλάχιστον 20 σέξι outfits κομμένα και ραμμένα για σεξ, ώστε να βρεις το αγαπημένο σου και να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις με δόξα και τιμή την επόμενη φορά που θα βρεθείς με το αντικείμενο του πόθου σου.

6. Ποτέ μα ποτέ μην παραμελείς το κορμί και τη φυσική σου κατάσταση. Καλά δεν εννοούμε να κάνεις χιλιόμετρα κάθε μέρα και να σηκώνεις 20κιλα βαράκια, αλλά καλώς ή κακώς ένα σώμα γεμάτο ευεξία, εκτός του ότι δεν περνά ποτέ απαρατήρητο σε κάνει να αισθάνεσαι εσύ καλύτερα και σίγουρα πιο σεξουαλική. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο τη διατροφή σου-περισσότερο για θέματα υγείας και λιγότερο αισθητικής-και προς Θεού: Όταν είναι να βγεις για ποτό, μη σκάσεις προηγουμένως από το φαγητό. Δεν ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να συμβεί, και σίγουρα αν έχεις φάει τον αγλέουρα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ποιος κάνει σεξ βρε κορίτσι μου, όταν αργοπεθαίνει από το φούσκωμα;

7. Μίλα ανοιχτά για το σεξ: Εντάξει δεν είπαμε να το κάνεις όπως στo Sex & The City που γκάριζαν μέσα στην καφετέρια με τα παιδάκια λίγο πιο πέρα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι τους φίλους σου. Εξάλλου όσο πιο εύκολα και ανοιχτά μιλάς, τόσο περισσότερο το απομυθοποιείς και το βλέπεις σαν κάτι φυσικό.

Oι άντρες αποφάσισαν: Ποιο είναι το πιο γελοίο πράγμα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ;

8. Και τέλος κάτι πολύ βασικό: Κάθε φορά που θα θέλεις να τονίσεις κάποιο στοιχείο της εμφάνισής σου που δε σου αρέσει, βρες αμέσως κάποιο άλλο και επικεντρώσου σε αυτό! Εκθείασε λίγο τον εαυτό σου, δε σε ακούει και κανείς. Με τον τρόπο αυτό, και σιγά σιγά, θα αρχίσεις να βρίσκεις όμορφα ακόμα και τα σημεία που σιχαινόσουν.

Το ένα και μοναδικό πράγμα που θα σου δώσει περισσότερους -και εγγυημένους- οργασμούς