Γυναίκα και φλερτ: Τα πιο αστεία πράγματα που κάνουμε και γινόμαστε... ρεζίλι

Γυναίκα και φλερτ: Τα πιο αστεία πράγματα που κάνουμε και γινόμαστε... ρεζίλι

Σταμάτα πια να ξεσηκώνεις συμβουλές γιατί μάλλον θα μείνεις μπακούρι

Όπως έχεις αντιληφθεί, βασικά είναι αρκετά δύσκολο να μην το έχεις αντιληφθεί, οι καιροί που διανύουμε, δεν είναι μόνο δύσκολοι για την οικονομία και την κοινωνία, αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις. Και δεν εννοούμε φυσικά, τις σχέσεις ανάμεσα σε ζευγάρια με παιδιά και σπίτι, λογαριασμούς και χρέη που πιέζουν, αυτά όντως είναι τα σκληρά, αλλά εννοούμε ακόμα και στο θέμα του φλερτ και φυσικά του να... ξεκινήσεις μία σχέση. Kαι τι συμβαίνει συνήθως όταν οι άντρες δεν παίρνουν μπρος και εμάς τα κορίτσια μας τρώει η μοναξιά; Αναλαμβάνουμε δράση θέλοντας και μη. Το μόνο κακό βέβαια στην προκειμένη είναι ότι επειδή οι περισσότερες γυναίκες, δεν έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στο άθλημα αυτό, καθόμαστε και ξεσηκώνουμε συμβουλές οι οποίες καμιά φορά καταλήγουν σε φιάσκο! Γιατί το λέει και η φράση: Όταν κάτι πάει στραβά, τότε πηγαίνουν και όλα τα υπόλοιπα! Βασικά η φράση είναι δική μας, αλλά μάλλον αντικατοπτρίζει 100% την αλήθεια.

1. Παίξε με τα μαλλιά σου: Ναι βρε κορίτσι μου μη χάσεις! Μπορεί λοιπόν παλαιότερα να σε έχουν ενημερώσει ότι το να αγγίζεις τα μαλλιά σου, να τα κάνεις σκουληκάκια και τελικά να καταλήγεις με το μαλλί κόμπο άνευ λόγου και αιτίας, είναι γλυκό και ερωτικό, αλλά έπειτα από έρευνα χρόνων, διαπιστώθηκε ότι οι άντρες περισσότερο σε περνάνε για χαζοχαρούμενη μπεμπέκα παρά για σέξι θηλυκό. Θέλεις όντως να γίνεις σέξι; Άλλαξέ τους μία φορά τη χωρίστρα και τέλος. Στο κάτω κάτω, κανένας άντρας δεν ερωτεύτηκε αποκλειστικά και μόνο τα μαλλιά μιας γυναίκας. Και πάλι καλά να λέμε.

2. Κοίτα επίμονα: Το ξέρεις ότι υπάρχει περίπτωση να σε περάσει για psycho έτσι; Aκόμα περισσότερο όταν το επίμονο βλέμμα δε συνοδεύεται από ένα χαμόγελο έτσι για το σπάσιμο του πάγου. Δηλαδή εντάξει, είπαμε να τον κοιτάξεις λίγο παραπάνω μπας και καταλάβει, αλλά δε χρειάζεται να γουρλώνεις τα μάτια και να τον κοιτάς σαν υπνωτισμένη. Θα σκιαχτεί ο άνθρωπος. Πάει και το βλέμμα. Ας πάμε παρακάτω.

3. Και εκεί που κάθεσαι στην άλλη άκρη του μαγαζιού, σηκώνεσαι αγέρωχη και λυγερόκορμη, και διασχίζεις το δωμάτιο κοιτάζοντάς τον όλο υποσχέσεις. Το ξέρεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να φας τούμπα έτσι; Το ξέρεις ότι σε περίπτωση που τα παπούτσια σου δεν είναι βολικά, καλό θα ήταν να κάτσεις στα αυγά σου. Βασικά η συμβουλή αυτή απορρίπτεται έτσι κι αλλιώς.

4. Ας μην ξεχνάμε φυσικά, την ώρα του φαγητού. Χίλιες φορές κορίτσι μου, να τρως λαίμαργα σαν την ύαινα, παρά να το παίζεις λολίτα και να γλύφεις το φαγητό ή το γλυκό σου σα να είναι ο άντρας της ζωής σου! Ναι γίνεσαι γελοία και ναι δε θα τον ρίξεις ποτέ. Επίσης, μη γλύφεις τα δάχτυλά σου, γιατί σε περίπτωση που είναι υποχόνδριος, θα σε... σιχαθεί! Και με το δίκιο του.

5. Θυμάσαι που στο «Basic Instict» η Sharon Stone σταύρωνε τα πόδια και προκαλούσε έναν μικρό χαμό; Ε θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι αυτά συμβαίνουν στις ταινίες και πως στην περίπτωση που εσύ θελήσεις να κάνεις ένα λάγνο σταυροπόδι, κατά πάσα πιθανότητα θα συμβούν αρκετά ευτράπελα. Είτε θα φανεί η κιλότα, είτε η ραφή του καλσόν που ίσως να έχει και μία μικρή τρυπούλα, είτε θα σου φύγει κανένα παπούτσι, είτε δεν ξέρουμε κι εμείς τι. Και ξέρεις ε... Πονάει διπλά να γίνεσαι γκαφατζού την ώρα που προσπαθείς να γίνεις σέξι, παρά να γίνεσαι απλά γκαφατζού.

Έξω από τα δόντια: 6 άντρες εξηγούν γιατί απλά... εξαφανίστηκαν

6. Και ας κλείσουμε με το χορό. Είπαμε, άλλο να είσαι με την παρέα σου και να χορεύεις και να περνάς καλά, και άλλο να σηκώνεσαι επί τούτου, με το βλέμμα της βαριάς ζειμπεκιάς, η οποία όμως είναι τσιφτετέλι ή ακόμα και r&b, σε μία προσπάθεια να τον σαγηνεύσεις. Θα πρέπει να χωνέψεις ότι δεν είσαι η Σαλώμη και δεν έχεις πέπλα. Οπότε, είτε συνεχίζεις να περνάς καλά με την παρέα σου, είτε κάθεσαι απλά στη θέση σου, γιατί θα γελάει μαζί σου ο κόσμος. Αυτά.

8 πράγματα που όλες οι γυναίκες με άψογη σεξουαλική ζωή, κάνουν κάθε μέρα

Oι άντρες αποφάσισαν: Ποιο είναι το πιο γελοίο πράγμα που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ;