5 στάσεις στο σεξ, που οι περισσότεροι άντρες απεχθάνονται

5 στάσεις στο σεξ, που οι περισσότεροι άντρες απεχθάνονται

Ναι κι όμως!

Ήρθε η ώρα να σε σοκάρουμε: Ναι, στους άντρες δεν αρέσουν όλα τα είδη σεξ και ναι υπάρχουν κάποια πράγματα που τα βαριούνται θανάσιμα. Όχι μη στενοχωριέσαι, δεν έχει να κάνει με σένα. Απλά για τα αγαπητά μας αγόρια, το σεξ δεν είναι μέσο έκφρασης αγάπης όπως συμβαίνει για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, αλλά ένας τρόπος να χαλιναγωγήσουν τα άγρια ένστικτά τους και φυσικά να ευχαριστηθούν τη σεξουαλική εμπειρία, διότι κακά τα ψέματα το σεξ δεν κόβεται. Οπότε, ενώ εσύ λατρεύεις το vanilla και όλα αυτά που επιτρέπουν την άμεση επαφή και κυρίως το γνωστό eye contact, οι άντρες είναι λίγο πιο kinky και παιχνιδιάρηδες με αποτέλεσμα να προτιμούν τις λίγο πιο περίπλοκες και ιδιαίτερες στάσεις. Κι όμως φίλη μου, υπάρχουν και κάποιες, τις οποίες όχι μόνο αποφεύγουν αλλά ίσως αρνηθούν και να... αναπαραστήσουν, όσο σέξι και εντυπωσιακές κι αν είναι. Και ναι, στη λίστα αυτή υπάρχουν από τα πιο απλά, μέχρι τα πιο περίπλοκα και ιδιαίτερα. Εμείς λοιπόν σου ετοιμάσαμε έναν κατάλογο με τις στάσεις που σιχαίνονται οι περισσότεροι άντρες, προς γνώση και συμμόρφωση.

1. To πολύ ενθουσιώδες cowgirl: Όσο καλή κι αν είσαι στη συγκεκριμένη στάση, και όσο κι αν έχεις τον ρυθμό μέσα σου, εκείνος όταν σε βλέπει να δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο-συγνώμη που θα το πούμε-αλλά όλη η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια του, τουλάχιστον η σεξουαλική του! Πώς να το κάνουμε βρε κορίτσι μου; Δεν είσαι καουμπόισσα κι εκείνος δεν είναι ο Ντορής. Οπότε ναι, τρέμει και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ακουστεί το «κρακ», ακόμα κι αν είναι παγκοίνως γνωστό, ότι το σημείο αυτό δε διαθέτει κόκκαλα!!! Slow down κοπελιά και κάνε κάτι πιο χαλαρό για να γλιτώσουμε και τα εμφράγματα.

2. To spooning: Αγαπησιάρικο; Ναι! Γλυκούλικο; Ναι φυσικά! Ε βολικό για σεξ δεν είναι πώς να το κάνουμε τώρα; Δεν μπορεί να... κεντράρει, δε σε βλέπει, και τελοσπάντων δεν του αρέσει. Μπορεί δηλαδή εσύ να απολαμβάνεις τα χάδια και τα φιλιά του στην πλάτη σου, αλλά εκείνος ουσιαστικά δεν απολαμβάνει τίποτα. Οπότε σόρυ, αλλά μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε στάση ευθύς αμέσως.

3. Το όρθιο: Η συγκεκριμένη στάση είναι καθαρά παιχνίδι μυαλού. Δηλαδή εντάξει, το έπαιξε μπρατσαράς και σε πήρε στα χέρια του-βέβαια αν ζυγίζεις 50 κιλά δεν είναι και τόσο εντυπωσιακό-αλλά μήπως να μην το κάνετε και σύστημα; Διότι ναι μεν είναι κινηματογραφικό και σέξι-πόσο πάθος και πόση ηδονή Θεέ μου-αλλά από ένα σημείο και μετά, πολύ σύντομα βασικά, θα αρχίσει να κουράζεται, και φυσικά να μην κάνει δουλίτσα. Αξίζει να βασανίζεστε και οι δύο χωρίς αποτέλεσμα; Ε δεν αξίζει!

4. Το Face Sitting: Ξέρεις τώρα τι εννοούμε, τη γνωστή παραλλαγή του στοματικού. Σίγουρα σέξι, σίγουρα πρωτότυπο, αλλά σε παρακαλούμε: Πρόσεχε πώς θα καθίσεις, γιατί υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην μπορεί να πάρει ανάσα ο άνθρωπος. Και σίγουρα δε θέλεις έναν παρτενέρ που αργοπεθαίνει, έτσι δεν είναι; Οπότε, σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, κράτα μία απόσταση, για να το ευχαριστηθείτε και οι δύο περισσότερο.

3 λάθη στο σεξ που θα τον ξενερώσουν και θα τον κάνουν... άφαντο

5. Kαι φυσικά οτιδήποτε περίπλοκο: Γενικά, αν μία στάση περιλαμβάνει μπλέξιμο ποδιών, τέντωμα πλάτης και διάφορα μέλη στον... αέρα, δεν είναι ευπρόσδεκτη για τον εξής απλούστατο λόγο: Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κράμπας, προσγείωσης-άτσαλης δυστυχώς- στο έδαφος, ακόμη και κάποιου κατάγματος. Και αναρωτιόμαστε, με όλα αυτά τα κουλά, υπάρχει έστω και η παραμικρή περίπτωση να φτάσει στο στόχο του; Δύσκολο!

4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις αμέσως μετά το σεξ