Έρευνα: Σε ποια ηλικία νιώθουν πιο σέξι οι γυναίκες;

Έρευνα: Σε ποια ηλικία νιώθουν πιο σέξι οι γυναίκες;

Σίγουρα είναι μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύεις

Mπορεί να είσαι 30άρα και να βλέπεις τις 20χρονες κοπέλες και να τις ζηλεύεις, διότι αυτές δεν έχουν να παλέψουν με την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση ή τη φυσιολογική πτώση διαφόρων σημείων του σώματος, αλλά αν κάτσεις και αναλογιστείς το πώς ήσουν κι εσύ στην ηλικία αυτή, είσαι σίγουρη ότι ήσουν καλά με τον εαυτό και την εμφάνισή σου, ή μήπως σου έφταιγαν τα πάντα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, χωρίς λόγο;

Λοιπόν, μία έρευνα που έγινε στην Μ. Βρετανία, ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, απέδειξε, ότι η πιο σέξι ηλικία δεν είναι ούτε τα 20, ούτε τα 25, ούτε καν τα 30. Οι περισσότερες γυναίκες λοιπόν, νιώθουν πιο σέξι στα 34 τους!

Κάτι που αν το καλοσκεφτείς, είναι απολύτως λογικό, μιας και κατά τη δεκαετία των 20, τείνουμε να είμαστε ανασφαλείς, να μην ξέρουμε τι θέλουμε, και φυσικά να έχουμε την τάση να μισούμε τα πάντα στην εμφάνισή μας. Κάτι που φυσικά δε συμβαίνει, από τη δεκαετία των 30 και μετά, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών, τείνει να γνωρίζει τι θέλει-όχι μόνο από έναν άντρα-αλλά και τη ζωή γενικότερα, ενώ παράλληλα έχει συμβιβαστεί 100% με την εμφάνισή της, προσπαθώντας απλά να τη βελτιώνει.

5 λόγοι για τους οποίους θέλει διάλειμμα από τη σχέση σας

Αν αυτή δεν είναι παρήγορη έρευνα, τότε ποια είναι;

4 βασικά σημάδια ότι σε χωρίζει και... δεν έχεις πάρει χαμπάρι

6 τύποι γυναικών που οι άντρες αποφεύγουν