Δώσε προσοχή: Αυτά είναι τα 5 top φετίχ των αντρών στο σεξ

Δώσε προσοχή: Αυτά είναι τα 5 top φετίχ των αντρών στο σεξ

Στα αποκαλύπτουμε για να κινηθείς αναλόγως

Λένε ότι στο σεξ δε χωρούν κανόνες και πως όλα επιτρέπονται-ή μάλλον σχεδόν όλα-. Κάτι που σημαίνει ότι ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες οι vanilla καταστάσεις τείνουν να γίνονται όλο και πιο σπάνιες και συνήθως χρησιμεύουν για πιο αγαπησιάρικες περιπτώσεις ή για βραδιές που δεν είσαι σε φάση να κάνεις... ακροβατικά! Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι οι στάσεις γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και φυσικά οι φαντασιώσεις και τα φετίχ όλο και πιο kinky! Kαι επειδή συνήθως ο άντρας είναι αυτός που ζητάει το κάπως πιο... περίεργο και έξω από τα συνηθισμένα, εμείς κάναμε μία πολύ ειλικρινή συζήτηση με τα αγαπητά μας αγόρια και μας αποκάλυψαν ποια είναι τα αγαπημένα τους φετίχ στο σεξ! Δώσε βάση γιατί ακολουθούν πολύ σοβαρά πράγματα.

1. Η ποδολαγνεία: Σταθερά ανερχόμενο φετίχ, κυρίως για τους άντρες, καθότι άλλη γλύκα και κομψότητα έχει η γυναικεία πατούσα και άλλη η αντρική νούμερο 45. Σεβαστό ποσοστό των αντρών λοιπόν, δεν μπορούν να πουν όχι σε ένα περιποιημένο πατουσάκι, με το ωραίο του το πεντικιούρ και την απαλή του την επιφάνεια. Οι χρήσεις μίας γυναικείας πατούσας για τον άντρα είναι πολλές, και σίγουρα πρωτότυπες. Και επειδή ο αριθμός των... ποδολάγνων αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς, και επειδή δεν ξέρεις και από πού θα σού' ρθει, έχε πάντα περιποιημένο πεντικιούρ, διότι αν του εμφανιστείς με φτέρνα πιο σκληρή και από πέτρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαφανιστεί με πολύ συνοπτικές διαδικασίες. Και τελοσπάντων καλοκαίρι είναι, πώς κυκλοφορείς έτσι καλέ;

2. H... oπτική απόλαυση: Και δεν εννοούμε προφανώς να είσαι εσύ με κάποιον άλλο και να έχεις βάλει τον καλό σου να κοιτάζει-που ok κάποιοι το θέλουν κι αυτό-αλλά να τον βάλεις απλά να κοιτάζει εσένα. Και όταν εννοούμε να κοιτάζει εσένα, προφανώς και αντιλαμβάνεσαι ότι δε θα κάθεστε απέναντι και θα.... τα λέτε, αλλά θα κάνεις κι εσύ ένα -δυο πραγματάκια για να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου. Το έχουμε πει πολλές φορές, οι άντρες είναι οπτικά όντα, κάτι που κάνει αρκετά εύκολο το έργο σου, όταν καλείσαι να τον... ερεθίσεις. Αρκεί φυσικά να κινηθείς σωστά.

3. Λάτεξ: Θα μας πεις τώρα, με 35 βαθμούς το λιγότερο έξω, είναι δυνατόν να βάλω αυτό το πράγμα; Να το βάλεις φίλη μου διότι θα του δώσεις τεράστια χαρά. Στο κάτω κάτω, άνοιξε το κλιματιστικό για να έχεις δροσούλα. Μην μας ρωτήσεις γιατί ακριβώς είναι τόσο δημοφιλές αυτό το φετίχ, αλλά υποθέτουμε γιατί οι φόρμες αυτές κολλάνε πάνω στο σώμα, και το δείχνουν σε... όλο του το μεγαλείο! Άσε που έχεις και μία ευκαιρία να γίνεις επιτέλους... catwoman!

4. Tα μαλλιά: Ακόμα ένα φετίχ το οποίο είναι σχετικά αναίμακτο για σένα φίλη μου, μιας και δεν χρειάζεται να κάνεις και πάρα πολλά πράγματα. Οι άντρες γενικά έχουν θέμα με τα μαλλιά μιας γυναίκας, ειδικά αυτής που τους αρέσει. Και φυσικά, αν μάθεις να τα χρησιμοποιείς και σωστά, τα αποτελέσματα μπορούν να είναι... μαγικά! Γενικά, λατρεύουν να τους αγγίζουν-τα μαλλιά σου πάντα-σε πολύ συγκεκριμένα σημεία, οπότε άρχισε από τώρα μαθήματα. Επίσης, οι αυστηρές ψηλές αλογοουρές, συγκεντρώνουν πολύ θετικά σχόλια και φυσικά τις αντρικές προτιμήσεις.

5 συνήθειες που όλες έχουμε στην παραλία, και κάνουν τους άντρες έξαλλους

5. Το γνωστό και μη εξαιρετέο... bondage: Ε βέβαια, το αφήσαμε για το τέλος για να σε κρατήσουμε σε αγωνία. Γενικά ο άντρας πλέον έχει απελευθερωθεί κάπως, με αποτέλεσμα να δεχτεί ακόμα και να τον δέσεις, αν είναι φυσικά να περάσει καλά. Παρόλα αυτά, οποιαδήποτε μορφή κι αν έχει το συγκεκριμένο, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει αδιάφορο. Αυτό στο υπογράφουμε!

Χώρισες; 6 λόγοι που είναι τέλειο να είσαι single το καλοκαίρι

Οι άντρες αποκαλύπτουν: Τι δεν πρέπει να κάνει ποτέ μία γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ;

Σεξ στον εργασιακό χώρο: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή επαγγέλματα