Οι άντρες αποφάσισαν: Αυτός είναι ο τύπος μαγιό που θέλουν να φοράμε

Οι άντρες αποφάσισαν: Αυτός είναι ο τύπος μαγιό που θέλουν να φοράμε

Tο αποτέλεσμα δεν το λες και αναμενόμενο

Nαι τα ολόσωμα είναι στην μόδα και ναι σαν σωστό fashion girl που είσαι, σίγουρα θα τα δοκιμάσεις. Ωστόσο, επειδή οι άντρες είναι αρκετά διαφορετικοί από εμάς, συνήθως δε συμφωνούν με τις ενδυματολογικές μας και όχι μόνο επιλογές. Kαι μιας και το απόλυτο item του καλοκαιριού είναι το μαγιό, και μιας και όλες μας έχουμε τουλάχιστον ένα-λέμε τώρα-αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ προκειμένου επιτέλους να καταλάβουμε, ποιο είναι το στιλ μαγιό που οι άντρες κυριολεκτικά λατρεύουν να θαυμάζουν στα εντυπωσιακά-ναι υπάρχει πρόβλημα;-κορμιά μας!

Έχουμε και λέμε: Το μαγιό που συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις, είναι φυσικά το μπικίνι, αλλά όχι το στρινγκ το οποίο οι άντρες δεν αγαπούν ιδιαίτερα, μιας και προτιμούν να μένει και κάτι στη φαντασία. Για να γίνουμε πιο σαφείς, το σλιπάκι 3/4 είναι το αγαπημένο τους μιας και αποκαλύπτει τόσο δέρμα όσο κρίνουν απαραίτητο. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Το σουτιέν χρειάζεται τιράντα καθότι το στράπλες δεν εκτιμάται και ιδιαιτέρως, χωρίς όμως να καταδικάζεται.

ad62ca142aea1bbfdbcba22ffd05a7b6

Κατά τ' άλλα, τα ολόσωμα μαγιό με τις πολλές λεπτομέρειες και κοψίματα λίγο τους μπερδεύουν, ενώ ενθουσιάζονται με τα απλά στιλ Baywatch. Είδες που τους είχες παρεξηγήσει; Ντυμένη σε θέλουν τελικά!