To ψέμα του Hollywood:Όλα όσα συμβαίνουν στις κινηματογραφικές σκηνές σεξ & ποτέ στην πραγματικότητα

Γωγώ Φούντα
To ψέμα του Hollywood:Όλα όσα συμβαίνουν στις κινηματογραφικές σκηνές σεξ & ποτέ στην πραγματικότητα

Είναι πια ξεκάθαρο ότι είμαστε θύματα απάτης

Θυμάσαι που όταν ήσουν μικρούλα και έβλεπες τον Τιτανικό-ναι τον είδαμε όλες στην τρίτη δημοτικού τι να κάνουμε-πίστευες ότι το σεξ (εχμ ο έρωτας) είναι όπως ακριβώς παρουσιάστηκε στην περιβόητη πια σκηνή με τον Leo (αχ) και την Kate Winslet; Θυμάσαι που όταν άρχισες να κάνεις σεξ κατάλαβες ότι το Hollywood σε φλομώνει με ψέματα; Μην το παρεξηγείς. Η αισθητική είναι το Α και το Ω, ακόμη κι αν καμιά φορά απαιτεί την παραπλάνηση του κοινού. Εμείς λοιπόν, με διάθεση χιουμοριστική και ανάλαφρη λέμε να σου εκθέσουμε τις μεγαλύτερες απάτες των σκηνών σεξ που η μεγαλύτερη βιομηχανία κινηματογράφου... απλόχερα μας έχει προσφέρει.

1. Αυτό με το σουτιέν: Τώρα σοβαρά, ποια γυναίκα αφήνει το σουτιέν της την ώρα που κάνει σεξ; Αν είσαι μία από αυτές θα θέλαμε να μας στείλεις ένα mail. Προφανώς και το concept αυτό βολεύει σκηνοθετικά ώστε να μη φαίνονται μόνο τα πρόσωπα, αναγκαστικά, αλλά give us a break guys. Σουτιέν; Αλήθεια τώρα;

2. Και το γδύσιμο: Γίνεται τόσο όμορφα, ρυθμικά και γρήγορα! Αν δεν έχει σκαλώσει η πατούσα σου σε skinny jean τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει ταλαιπωρία στο σεξ-η οποία είναι και συχνή-. Καλά δε συζητάμε όταν κολλάει το κεφάλι του κατά τον αποχωρισμό του T-shirt. Είναι η στιγμή που αντικρίζεις την ασφυξία κατάματα και τα παίζεις όλα για όλα. Το ξεκούμπωμα σουτιέν απλά δε θα το σχολιάσουμε καν.

3. Τι γίνεται με τους οργασμούς: Μα να της γυρίζει το μάτι μόλις της δώσει ένα φιλί; Δηλαδή πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεξ τελοσπάντων; Ποια γυναίκα κορυφώνει με ένα και μόνο άγγιγμα; Προφανώς η... ανύπαρκτη. Χ και μάλιστα εντυπωσιακό. Ο οργασμός θέλει δουλειά και ιδρώτα. Τίμιο και... ειλικρινή.

4. Το μετά: Εκείνος ξαπλώνει με αδαμιαία περιβολή-ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ-ενώ εκείνη, με την ίδια περιβολή αλλά... από μέσα, έχοντας φτιάξει μία αυτοσχέδια στράπλες κελεμπία! Το έχεις κάνει ποτέ εσύ αυτό; Όχι απάντησέ μας ειλικρινά κι εμείς με ειλικρίνεια θα σε μεταφέρουμε στη δεκαετία του '50 όπου και ανήκεις.

5. Το κλασικό... καθάρισμα τραπεζιού ή γραφείου: Ξέρεις τώρα, αυτό που πετάς τα πάντα για να εναποθέσεις το οπίσθιο της παρτενέρ και να γίνει δουλίτσα; Μα ποτέ όμως; Όχι γιατί είναι δύσκολο, αλλά γιατί μετά: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΑΜΟ;

6. Η αλλαγή της στάσης: Μα να γίνεται πάντα αρμονικά και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου; Έλα μεταξύ μας, πόσες φορές δεν έχεις χάσει 5λεπτα στην προσπάθεια να συνεννοηθείς αν θα προτιμήσετε το doggy ή το ανάποδο cowgirl; Πολλές; Όλες; Λογικό. Δεν είσαι μέσα στο μυαλό του.

7. Το θέμα των κιλών: Έχουμε παρατηρήσει κάτι το οποίο θα σας πούμε με τρόπο για να μη σας σοκάρουμε: Οι γυναίκες στο Hollywood ζυγίζουν το πολύ... 40 κιλά! Δεν ξέρουμε πώς γίνεται αυτό, αλλά επιβεβαιωνόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε πρωταγωνιστή να σηκώνει συμπρωταγωνίστρια σαν πούπουλο, να την κολλάει στον τοίχο και να της κάνει... έρωτα!

8. Κι αυτό με το φως; Ποτέ και καμία δεν έχει κυτταρίτιδα, ραγάδα και σπυράκια από το ξύρισμα. Μάλλον μας περνάνε για χαζούς δεν εξηγείται αλλιώς. Και φυσικά το φως, πάντα γλυκό και τόσο όσο. Στο πλάνο βέβαια το πορτατίφ δεν υπάρχει, άρα μάλλον μιλάμε για... θαύμα!