Νομίζεις ότι είναι άνετος; 9 πράγματα που ένας άντρας τρέμει κατά τη διάρκεια του σεξ

Γωγώ Φούντα
Νομίζεις ότι είναι άνετος; 9 πράγματα που ένας άντρας τρέμει κατά τη διάρκεια του σεξ

Το σημερινό θέμα δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να σου αποδείξει ότι τελικά άντρες και γυναίκες δεν έχουμε και τόσο μεγάλη διαφορά. Διότι αγαπητή μου, τα άγχη και οι φρίκες που τρώμε εμείς τα κορίτσια, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ, είναι πάνω κάτω γνωστές. Έλα όμως που δεν είμαστε οι μόνες που σκεφτόμαστε με τρόμο το ενδεχόμενο να μην πάει κάτι όπως το έχουμε σχεδιάσει. Ναι φίλη μου, τα λατρεμένα μας αγόρια, έχουν τους δικούς τους... δαίμονες όταν έρχεται η μεγάλη στιγμή, και μη σου πούμε ότι τα προβλήματα τα δικά τους, είναι μεγαλύτερα και σίγουρα πιο... εμφανή! Εδώ λοιπόν σου ετοιμάσαμε έναν τίμιο κατάλογο με τα βασικά ευτράπελα, για να ξέρεις και κυρίως να μην τους παρεξηγήσεις. Πάμε λοιπόν...

1. Η ποιότητα του σεξ θα είναι... χάλια: Και θα φταίει εκείνος! Διότι ένας άντρας, μπορεί στους φίλους του να πει ότι εκείνη δεν ήταν καλή και άραζε σαν αστερίας, αλλά μέσα του ξέρει-κυρίως νιώθει-ότι απλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σου. Εντάξει, οι πρώτες φορές δεν είναι ποτέ πολύ καλές. Δικαιολογείται.

2. To εσώρουχό του θα είναι... λάθος: Βασικό και μη εξαιρετέο. Πίστευες εσύ ποτέ ότι ένας άντρας θα δίνει πολύ μεγαλύτερη βάση στην επιλογή εσωρούχου-όσον αφορά πάντα στο σεξ-από ότι εσύ για τα δικά σου; Κι όμως καλή μου, μία γυναίκα έχει άπειρες επιλογές, οι οποίες όλες έχουν από κάτι σέξι και ερεθιστικό. Ε λοιπόν ο άντρας, αν εμφανιστεί με το λάθος εσώρουχο, μπορεί να καταστρέψει μία ολόκληρη συνεδρία (ας το πούμε έτσι). Και αυτό το ξέρει... Και το φοβάται...

3. Tα προφυλακτικά: Μέχρι την τελευταία στιγμή, μία και μόνο σκέψη τριγυρίζει και βασανίζει το μυαλό του: Άραγε να πήρα προφυλακτικά; Ακόμα κι αν είναι σίγουρος ότι τα έβαλε στην τσέπη του ή τελοσπάντων στην τσάντα του, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναρωτηθεί και φυσικά να μην πανικοβληθεί χωρίς λόγο. Διότι αν δεν έχει, σεξ δε θα γίνει και αυτό είναι κάτι το οποίο δύσκολα θα δεχτεί. Αλλά θα πρέπει.

4. Ο ιδρώτας της ντροπής: Εντάξει άνθρωποι είμαστε, ιδρώτα εκκρίνουμε. Μπορεί εσύ αυτό να το θεωρείς φυσιολογικό-όχι όμως και όλες οι γυναίκες-εκείνος όμως όταν κυριολεκτικά στάζει, από την υπερποσπάθεια να είναι ο απόλυτος εραστής, νιώθει τουλάχιστον απαίσια. Ειδικά όταν η χαρακτηριστική σταγόνα πέφτει από το μέτωπό του και προσγειώνεται στο μάτι σου, μέσα του βιώνει μικρούς θανάτους! Κρίμα δεν είναι;

5. Η ερώτηση που θα τον ισοπεδώσει: Ξέρεις ποια είναι και μην κάνεις ότι δεν το ξέρεις. Αναφερόμαστε φυσικά στο: Μπήκες; το οποίο μπορεί να σου φαίνεται τραβηγμένο, είναι όμως πολύ συχνό από όσο νομίζεις. Βασικά είναι λίγο κακία για μια γυναίκα να το ξεστομίζει, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

6. Οι τραυματισμοί: Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή, που δίνει κυριολεκτικά ρέστα με το performance του και νιώθει τουλάχιστον Θεός του σεξ. Και ακριβώς εκείνη τη στιγμή, χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, στην άκρη του κρεβατιού ή σωριάζεται φαρδύς πλατύς στο πάτωμα ή οτιδήποτε άλλο σε σχέση με τραυματισμό. Για σένα φυσικά αυτό είναι γεγονός ανούσιο και άνευ σημασίας, αλλά για εκείνον είναι θέμα εγωισμού. Τον οποίο έχει πολύ ψηλά.

7. Ο ψεύτικος οργασμός: Για εμάς τις γυναίκες είναι πολύ εύκολο να προσποιηθούμε οργασμό, μιας και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φωνή παραπάνω. Αν είναι έμπειρος, πολύ πιθανόν και να σε κάνει τσακωτή. Αν όμως είναι λιγάκι αθωούλης, τότε ή θα πιστέψει ότι αυτό που κάνει, το κάνει εξαιρετικά, ή ότι τον δουλεύεις ψιλό γαζί. Το δεύτερο στην προκειμένη.

8. Να... προδοθεί: Και ξέρεις πολύ καλά από τι. Είναι το άγχος; Είναι το στρες; Είναι κάποιο παθολογικό πρόβλημα; Ό, τι κι αν είναι, εκείνος νιώθει ντροπιασμένος, εκτεθειμμένος μιας και μόνο στη σκέψη του παθήματος αυτού, είναι ικανός να αυτοκτονήσει. Δυστυχώς όμως, αυτά συμβαίνουν. Και πιο συχνά από όσο πιστεύεις.

9. Ότι θα κοιμηθείς: Ακόμη ένας φόβος που δεν είναι εντελώς παράλογος. Εδώ που τα λέμε βέβαια, δεν μπορεί κανένας να σε αδικήσει, διότι αν το σεξ είναι βαρετό κι εσύ είσαι λιγάκι κουρασμένη, τότε μάλλον ο ύπνος είναι το φυσικό επακόλουθο. Ή έστω η ντάγλα. Καταλαβαίνεις ότι τη στιγμή που ακούγεται το πρώτο σου ροχαλητό εσύ έχεις βάλει το μαχαίρι στην πληγή και το στριφογυρνάς έτσι;