5 άντρες εξομολογούνται τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο για τον οποίο κεράτωσαν

Γωγώ Φούντα
5 άντρες εξομολογούνται τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο για τον οποίο κεράτωσαν

Kαι είμαστε σίγουροι ότι θα σε εξοργίσουν

Kεφάλαιο κέρατο: Ένα κεφάλαιο που δεν κλείνει ποτέ, έχει σίγουρα ανοίξει από την πρώτη στιγμή που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του πάνω στη γη, και σίγουρα θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα. Ως γνωστόν, οι άντρες είναι πιο επιρρεπείς σε αυτό-βασικά η αντίθετη άποψη μας είναι αδιάφορη-με αποτέλεσμα πλέον δύσκολα να εντοπίζεις αρσενικό γύρω στα 30 που να μην έχει κάνει κουτσουκέλα. Οι λόγοι είναι πολλοί και ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο-ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ-κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την... αποφυγή του! Εμείς ωστόσο, επειδή σε αγαπάμε και επειδή θέλουμε να είσαι ευτυχισμένη, ρωτήσαμε 5... μοιχούς, τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κεράτωσαν και εκείνοι δίχως ντροπή, απάντησαν με ειλικρίνεια!

1. -Δεν άντεχα άλλο τη σχέση μου. Ήθελα να χωρίσω και προφανώς δεν κάναμε σεξ. Από την άλλη βέβαια, δεν ήθελα τσακωμούς και δράματα οπότε αποφάσισα απλά να βρω μια άλλη γυναίκα! Τώρα θα φταίμε εμείς αν πούμε ότι αυτή είναι κλασική και τυπική συμπεριφορά άντρα;

2. -Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να χωρίσω γιατί δεν ήθελα να στενοχωρήσω την κοπέλα μου. Επειδή όμως έπρεπε να κάνω και σεξ, αποφάσισα να πάω με μία άλλη γυναίκα. Ο συγκεκριμένος έχει παρεξηγήσει λίγο την έννοια του στενοχωρώ κάπιον.

3. -Χωρίς να θέλω να φανώ ελεεινός και τρισάθλιος (μωρέ θα φανείς) αγαπούσα πολύ την κοπέλα μου, αλλά αντιλαμβανόμουν ότι κυκλοφορούσαν πολύ καλύτερες έξω. Οπότε, έκανα σεξ με μία κουκλάρα και φυσικά συνέχισα να περνάω καλά με την κοπέλα μου. Αν τον είχαμε μπροστά μας ίσως και να τον χαστουκίζαμε.

gossipgirl

4. -Ήμουν δυστυχισμένος. Ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη. Eίχα προσπαθήσει να τη χωρίσω αλλά δεν με άφηνε. Οπότε κι εγώ, αφού είχα φτάσει σε σημείο αγανάκτισης απλά ένα βράδυ κατέληξα με μία άλλη γυναίκα στο σπίτι μου. Και δεν με ένοιαζε και καθόλου ομολογώ. Εδώ έχουμε να πούμε, ότι αν όντως είσαι τόσο δυστυχισμένος και θέλεις να χωρίσεις, απλά το κάνεις!

5. -Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος για να κερατώσεις γιατί πολύ απλά όλοι το κάνουν! Tο κάνουν και οι άντρες, το κάνουν και οι γυναίκες. Ειλικρινά δε θυμάμαι να είχα σχέση και να μην είχα κερατώσει. To ίδιο βέβαια υποψιάζομαι και για τις κοπέλες μου. Εμείς γιατί πιστεύουμε ότι αν μάθαινε κάτι θα γινόταν μακελειό;