Η μάχη του Βαλεντίνου: Όταν εκείνος προσφέρει σοκολατάκια και εκείνη κάνει δίαιτα (video)

Γωγώ Φούντα
Η μάχη του Βαλεντίνου: Όταν εκείνος προσφέρει σοκολατάκια και εκείνη κάνει δίαιτα (video)

Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν οι άντρες λάτρευαν τη σημερινή μέρα;

Λουλούδια για Χρόνια Πολλά και ρομαντικό δείπνο; Μα πού ακούστηκαν αυτά; Αν ανήκεις κι εσύ στις γυναίκες που στο άκουσμα και μόνο των δύο λέξεων (Άγιος Βαλεντίνος) βγάζουν φλύκταινες, παθαίνουν αναφυλαξία και προσπαθούν να κανονίσουν για το βράδυ ό, τι πιο αντιερωτικό και αντιρομαντικό τους έρθει στο μυαλό-ακόμα και μπάλα με μπύρες και σουβλάκια είναι σίγουρα καλύτερο-τότε είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου και μάλιστα με πάθος και ενθουσιασμό.

Τι γίνεται όμως όταν στον αντίποδα υπάρχει αγόρι τρυφερό και ρομαντικό με ιδιαίτερα σχέδια για την αποψινή βραδιά, που περιλαμβάνουν όλα τα κλισέ που εσύ σιχαίνεσαι αλλά εκείνος για ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο... λατρεύει; Ρομαντισμός, ερωτισμός και σέξι διάθεση είναι έτοιμα να σε καλωσορίσουν σε μία cozy ατμόσφαιρα που έφτιαξε για σένα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ, αγνοώντας την απέχθειά σου για τα άνθη και τις ρομαντικές ταινίες και παραλείποντας το ταξίδι αστραπή στο Παρίσι για ένα κρασάκι αγναντεύοντας τον Πύργο του Άιφελ-εντάξει αν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο του συγχωρείς τα πάντα-.

Τι θα γινόταν λοιπόν αν ο ρομαντισμός ήταν προνόμιο των αντρών και η πιο... κυνική σκοπιά των πραγμάτων των γυναικών; Το παρακάτω video λοιπόν δείχνει ακριβώς αυτό. Starring: Γιώργος Πολυμενέας και η αφεντιά μου (Γωγώ Φούντα).

Σημείωση: Όχι δε θεωρούμε ότι μοιάζουμε με την Angelina και το Brad