4 στάσεις για να απολαύσεις το στοματικό που του κάνεις... όσο εκείνος

4 στάσεις για να απολαύσεις το στοματικό που του κάνεις... όσο εκείνος

Όλα είναι δούναι και λαβείν φίλη μου

Το έχουμε πει πολλές φορές, το σεξ είναι δούναι και λαβείν. Με λίγα λόγια, ό, τι δίνεις παίρνεις φίλη μου, που σημαίνει ότι αν δεν είσαι καλή, ή για την ακρίβεια πρόθυμη, τότε μάλλον θα πάρεις απροθυμία και βαρεμάρα, κάτι που σαφώς δεν επιθυμούμε. Για παράδειγμα, όταν του κάνεις στοματικό -το ιερό δισκοπότηρο του σεξ, για εκείνον-δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην το απολαμβάνεις όσο και εκείνος, ή έστω να το απολαμβάνεις. Σε περίπτωση λοιπόν, που ανήκεις στην κατηγορία γυναικών που το συγκεκριμένο τους φαίνεται έργο καταναγκαστικό, σου έχω κάποιες ωραιότατες στάσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά, την ώρα που εκείνος ζει το απόλυτο όνειρο.

1. Η γνωστή... 69: Α ωραιότατη και κλασική. Υποθέτω γνωρίζεις ποια είναι, μιας και είναι η πιο διάσημη στάση, χωρίς ωστόσο να είναι και η πιο απλή. Ουσιαστικά το όνομά της προέρχεται από τη στάση των δύο σωμάτων που θυμίζει το 6 και 9 (δηλαδή ο ένας πάνω ο άλλος κάτω). Με λίγα λόγια, ενώ εσύ κάνεις τη δουλίτσα του, κάνεις και εκείνος τη δική του και δεν μένει κανένας παραπονεμένος. Αμ πώς...

2. Το στοματικό... ανάσκελα: Αρκετά βολική για σένα και αρκετά απολαυστική για εκείνον. Εσύ κάθεσαι στο κρεβάτι... ανάσκελα (συγκεκριμένα το κεφάλι σου να ακουμπάει στην άκρη του κρεβατιού) και εκείνος στο όρθιος (πατάει στο πάτωμα). Όσο λοιπόν εσύ του κάνεις στοματικό, μπορείς παράλληλα να κάνεις τα δικά σου με το χέρι σου, ώστε να μην κάθεσαι και σαν αγγούρι. Άσε που έχει πλήρη θέα, με αποτέλεσμα αυτό να τον ερεθίζει ακόμα περισσότερο.

ghfghf

3. Κανονικά με μία τσαχπινιά: Φαντάσου την πιο κλασική στάση για να του κάνεις στοματικό-εκείνος ανάσκελα κι εσύ πάνω από την περιοχή που μας ενδιαφέρει, να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. Με μία όμως διαφορά: Τι θα έλεγες να... τριφτείς λιγάκι στο πόδι του (γίνε λίγο γάτα βρε κορίτσι μου) κάτι που αυτομάτως θα σε διεγείρει και θα κάνει πιο ευχάριστο το έργο που καλείσαι να φέρεις εις πέρας; Δοκίμασέ το. Αξίζει!

4. Μία... χείρα βοηθείας: Αυτός όρθιος και κιμπάρης! Εσύ γονατίζεις μπροστά του (εντελώς κινημταογραφικό όλο αυτό) και αρχίζεις να του προσφέρεις κύματα ηδονής. Τι θα έλεγες όμως για μία μικρή βοήθεια; Τοποθέτησε έναν μικρό δονητή κοντά στην κλειτορίδα σου και... καλή σου διασκέδαση!