Πρώτη φορά σεξ μαζί του; 8... ιδιαίτερα tips για να υπάρξει και δεύτερη

Γωγώ Φούντα
Πρώτη φορά σεξ μαζί του; 8... ιδιαίτερα tips για να υπάρξει και δεύτερη

Άσε την ανασφάλεια και το άγχος στο σπίτι

Eδώ θα πούμε αλήθειες φίλη μου γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από την αλήθεια και την ειλικρίνεια γίνονται πράγματα που λέει και η Βάνα η Μπάρμπα. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, λέω να καταπιαστούμε με το πολύ σημαντικό και κομβικό ζήτημα, του «πρώτη φορά σεξ με νέο σύντροφο»! Ναι το ξέρω. Είναι περίεργο, αμήχανο και ούτε στον εχθρό σου να μην τύχει. Όσο κι αν τον θέλεις και όσο κι αν φαντασιώνεσαι να τον ρίξεις στο κρεβάτι και να του κάνεις… διάφορα περίεργα και πονηρά, η στιγμή που τελικά θα βρεθείτε οι δυο σας τσίτσιδοι ή έστω ελαφριά ενδεδυμένοι, φαντάζει σαν εφιάλτης. Όχι πια όμως, γιατί εμείς σου έχουμε κάποια tips τα οποία θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο δύσκολο αυτό έργο που έχεις αναλάβει.

Κάνε γυμναστική: Εννοώ λίγες ώρες πριν το ραντεβού σας. Η κυκλοφορία του αίματος θα βελτιωθεί και τα νεύρα σου θα καλμάρουν. Το στρες ξάφνου θα ελαττωθεί και σίγουρα θα νιώσεις πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Ναι, ήρθε η ώρα να λάμψεις.

Επέλεξε εσώρουχα με τα οποία αισθάνεσαι άνετα: Ούτε φυσικά το βαμβακερό που προτιμάς τις δύσκολες μέρες του μήνα, ούτε και κάτι που πήρες από sex shop. Γενικά φόρεσε κάτι με το οποίο νιώθεις άνετα και κυρίως αυτοπεποίθηση. Βασικό!

giphy

Φρέσκαρε την αναπνοή σου: Θέλεις να πάρεις ειδικό σπρέι; Θέλεις ακόμα και την οδοντόβουρτσά σου; Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα οπότε είναι αδιάφορο πώς θα πετύχεις τη φρέσκια αναπνοή. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να υπάρχει.

bbbbb

Πάρε δεύτερη αλλαξιά: Οπωσδήποτε ένα εφεδρικό εσώρουχο μαζί σου, το οποίο φυσικά ταιριάζει με το σουτιέν. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται, οπότε καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου (και στην προκειμένη την κιλότα σου) για να έχεις τα μισά. Εξάλλου, πόσο χώρο να πιάσει στην τσάντα σου;

Η αρχή να γίνει αργά: Ρομαντικά δεν είναι απαραίτητο, αλλά λόγω ενθουσιασμού υπάρχει περίπτωση να γίνουν σοβαρά λάθη. Μην πέσεις κατευθείαν στο ψητό και μην κάνεις βεβιασμένες κινήσεις. Όχι, δεν περνάς από οντισιόν, αλλά όποιος βιάζεται σκοντάφτει (δεύτερη παροιμία για σήμερα) και το τελευταίο που θέλουμε σίγουρα, είναι να σε προδώσει η ανυπομονησία σου. Don’t do it!

mmmmmmm

Ξέχνα το παρελθόν: Μην κάνεις το λάθος να μιλήσεις για παλαιότερες σχέσεις πόσο μάλλον να πεις κάτι αρνητικό. Θα λειτουργήσει κατά σου, γιατί αφενός δείχνεις ότι κάποια πράγματα δεν τα έχεις ξεπεράσει και αφετέρου ότι μιλάς άσχημα για ανθρώπους που εσύ είχες επιλέξει. Θλιβερό.

Θες να μιλήσεις για το παρελθόν σώνει και ντε; Μίλα για το τι σου αρέσει και για τις… κινήσεις και τεχνικές που αποδίδουν ώστε να σε οδηγήσουν στην κορύφωση. Ξέρεις, πυροτεχνήματα, φωνές και τέτοια.

Και κάτι τελευταίο: Ξέχνα 100% την εμφάνισή σου. Είτε σου αρέσει είτε όχι (δεν καταλαβαίνω γιατί να μη σου αρέσει αλλά οκ) αυτή είναι! Δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για να την αλλάξεις.