Eίναι ντροπαλός; 5 σημάδια για να καταλάβεις αν όντως σε θέλει

Γωγώ Φούντα
Eίναι ντροπαλός; 5 σημάδια για να καταλάβεις αν όντως σε θέλει

Παρατήρησε με προσοχή

Εντάξει, είναι γνωστό ότι ο έρωτας στην αρχή σε ταλαιπωρεί μέχρι φυσικά να καταλάβεις αν ο άλλος όντως σε γουστάρει και όντως θέλει να είναι μαζί σου. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας δε θα ήθελε να αλλάξει το πρώτο αυτό διάστημα, της αμφισβήτησης και της αναμονής, δεδομένου ότι όλα θα εξελιχθούν όπως θέλεις, έτσι; Και τι γίνεται όταν το αγόρι που ποθείς δεν εκφράζει τα συναισθήματά του και απλά καταπνίγει τον έρωτά του για σένα, κάνοντάς σε κυριολεκτικά έξαλλη; Λοιπόν επειδή εμείς είμαστε πολύ υπέρ της πρώτης κίνησης από τη γυναίκα, και επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι η αναμονή είναι κάτι που σκοτώνει, σου έχουμε κάποια σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Έτσι για να ξέρεις κι εσύ πώς να κινηθείς βρε κορίτσι μου.

1. Αλλάζει συμπεριφορά όταν είσαι στο οπτικό του πεδίο: Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κάνουμε όλοι. Δηλαδή, μπορεί να είμαστε έξω καρδιά, να κάνουμε πλάκες και γενικά να είμαστε λίγο κάφροι, αλλά όταν εμφανιστεί το αντικείμενο του πόθου, μαγκώνουμε, μαζευόμαστε και γενικότερα μεταμορφωνόμαστε στον άλλο, μετρημένο και ώριμο εαυτό μας. Αν τον παρατηρήσεις, που σίγουρα τον παρατηρείς, θα αντιληφθείς ότι όντως το κάνει αυτό. Και προφανώς η συμπεριφορά του δε θα είναι τόσο κραυγαλέα, απλα κάποιες μικρές λεπτομέρειες, είναι άξιες παρατήρησης.

2. Και φυσικά τα μάτια παίζουν ρόλο: Σαφώς και θέλει να σε κοιτάζει συνέχεια, και να σε παρατηρεί και να σε... αναλύει. Ωστόσο, επειδή σε θέλει και επειδή έχει και την μύγα-που σημαίνει ότι αν σε κοιτάξει παραπάνω από κάποια δευτερόλεπτα νιώθει ότι οι υπόλοιποι θα τον... καταλάβουν-σου ρίχνει συχνές και κοφτές ματιές με συνωμοτικό πάντα ύφος. Προφανώς και αν τα βλέμματά σας διασταυρωθούν εκείνος θα πάρει αμέσως το δικό του από πάνω σου και μάλιστα σε κατάσταση πανικού. Προφανώς και θα κοκκινίσει, κάτι που σίγουρα δε θέλει να δεις.

3. Η γνώμη σου πάνω απ' όλα: Μπορεί να είστε μία παρέα 10 ατόμων, και όλοι οι υπόλοιποι να θέλουν να πάτε για ποτό. Μόνο εσύ φυσικά, επειδή είσαι και πιο αντιδραστική και σίγουρα περιπετειώδης προτείνεις να πάτε να αράξετε σε παραλία η οποία θα περιλαμβάνει και αναρρίχηση σε βράχια για να φτάσετε στον προορισμό σας. Πας ένα στοίχημα ότι θα στηρίξει και μάλιστα με πάθος, αυτό που θέλεις εσύ; Ακόμα κι αν η τελευταία φορά που έκανε γυμναστική ήταν στο δημοτικό.

4. Οι φίλες σου τον αφήνουν παγερά αδιάφορο: Βρε κι εσύ καλλονή είσαι, αλλά έχεις και ωραίες φίλες. Γίνεται χαμούλης όποτε βγαίνετε με λίγα λόγια. Κι όμως κορίτσι μου. Ακόμα κι αν η φίλη σου μοιάζει με αγγελάκι της Victoria's Secret, καλά υπερβάλλουμε λίγο, εκείνος καμία σημασία δεν της δίνει! Μα μάγια του έχεις κάνει τελοσπάντων;

5. Σε αγγίζει συνέχεια: Και φυσικά χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Με το καλημέρα και χάδι με λίγα λόγια. Ε εσύ θέλεις και κάτι ακόμα για να καταλάβεις, ότι το παιδί σε θέλει; Δηλαδή εσύ αγγίζεις συχνά άντρες που δε σε ελκύουν ερωτικά; Και δεν μιλάμε για τον κολλητό σου που του τσιμπάς τα μαγουλάκια. Εννοούμε ερωτικό άγγιγμα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.