Τελικά είναι καταστροφικό να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού; 5 άντρες σου απαντούν

Γωγώ Φούντα
Τελικά είναι καταστροφικό να κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού; 5 άντρες σου απαντούν

Την προσοχή σου

Το σεξ για κάποιους θεωρείται η μεγαλύτερη απόλαυση, για κάποιους υπερεκτιμημένο και για κάποιους άλλους απλά μέρος μίας διαδικασίας. Ένα από τα πιο κλασικά προβλήματα που σίγουρα αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες σε ό, τι έχει να κάνει με τη διαδικασία αυτή λοιπόν, είναι το timing και πιο συγκεκριμένα η χρονική στιγμή στην οποία θα αφήσουμε το φρούριο να πέσει και θα παραδοθούμε ψυχή και σώμα! Με λίγα λόγια, έπειτα από πόσο καιρό γνωριμίας θα πρέπει να κάνεις σεξ μαζί του (αφενός για να μη βαρεθεί και αφετέρου για να μη σε θεωρήσει λυσσάρα;). Ρωτήσαμε 5 άντρες και ιδού οι απαντήσεις τους.

- «Αν η σχέση πηγαίνει για κάτι πιο σοβαρό και δεν είναι μόνο για σεξ, μπορώ να περιμένω μέχρι και 6 μήνες»! Εντάξει, αντιλαμβάνομαι ότι ο συγκεκριμένος το λέει με μία δόση υπερβολής, μιας και δυσκολεύομαι να βρω τη γυναίκα που θα έχει περάσει μία συγκεκριμένη ηλικία και θα «ψήνει» έναν άντρα που της αρέσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Εκτός πια κι αν μιλάμε για μικρές ηλικίες ακόμα και πρώτες φορές! Υπερβολικό κορίτσια.

- «Ένα με τρία ραντεβού. Είμαι πολύ ανοιχτός με το σεξ και θέλω και η παρτενέρ μου να είναι το ίδιο». Να και μία λογική απάντηση. Τελοσπάντων, όχι από το πρώτο, αλλά αν υπάρχει επικοινωνία και έλξη, δε χάλασε ο κόσμος να έρθει και με το… δεύτερο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε βρε παιδιά.

- «Το πολύ ένα μήνα. Αλλά θα πρέπει να τη θέλω πάρα πολύ»! Επίσης λογική απάντηση, αλλά μάλλον δεν περιμένει πολύς κόσμος τόσο πολύ. Στο κάτω κάτω, αν αντιλαμβάνεσαι ότι το αγόρι σε θέλει, μην του κάνεις τη ζωή δύσκολη.

- «Τώρα είμαι παντρεμένος, αλλά πέρασαν μερικά ραντεβού μέχρι να κάνουμε σεξ με τη σύζυγό μου». Αυτή είναι μέχρι στιγμής η πιο λογική απάντηση.

- «Περίμενα πάνω από 1,5 χρόνο με την τωρινή μου σχέση για να κάνουμε σεξ»! Εντάξει, αυτός ο άνθρωπος είναι μοναδικός στον πλανήτη, και λογικά κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την υπόθεση αυτή. Κορίτσια και αγόρια, από τη στιγμή που έχετε φτάσει μία ηλικία, καλό θα ήταν να μην περίμενε τόσο πολύ. Λέω εγώ τώρα.