Στοματικό σεξ: Η νέα έρευνα που ανατρέπει όσα πίστευες μέχρι σήμερα

Γωγώ Φούντα
Στοματικό σεξ: Η νέα έρευνα που ανατρέπει όσα πίστευες μέχρι σήμερα

Tώρα ξέρεις...

Ως γνωστόν, οι έρευνες υπάρχουν για να μας ανοίγουν τα μάτια και φυσικά νέους ορίζοντες στην καθημερινότητα και τη ζωή μας. Κι αν για τη συγκεκριμένη αδυνατείς να καταλάβεις κατά πόσο μπορεί να σου αλλάξει την μέρα, τη σεξουαλική ζωούλα σίγουρα θα τη διαφοροποιήσει.

Και όταν λέμε σεξουαλική ζωή, δε θα μπορούσαμε να μη βάλουμε μέσα και το στοματικό σεξ, το οποίο αποτελεί αν μη τι άλλο σπουδαίο κεφάλαιο. Και όταν κάτι είναι δημοφιλές, πάντα τίθεται επί τάπητος για να μπορούμε να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα.

Μία νέα έρευνα λοιπόν που διεξήχθη σε Πανεπιστήμιο του Καναδά, ανάμεσα σε 900 φοιτητές, έδωσε αρκετά ενδιαφέροντα ευρήματα σχετικά με το στοματικό σεξ στους νέους. Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις, το ποσοστό που το προτιμά σε μόνιμες σχέσεις και όχι σε πιο κάζουαλ, είναι εμφανώς πιο σημαντικό παρά το γεγονός ότι το ποσοστό των γυναικών που το κάνουν χωρίς αντάλλαγμα είναι διπλάσιο.

giphy

Όσον αφορά στο στοματικό που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες, μόλις το 28% παραδέχθηκαν ότι το απολαμβάνουν, το 55% ότι δεν τους αρέσει καθόλου και το 17% ότι δεν το απολαμβάνει καθόλου.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών δήλωσαν ότι δεν απολαμβάνουν ούτε το στοματικό σεξ που τους κάνουν. Συγκεκριμένα, σχεδόν το 50%! Και κάτι τελευταίο: Έρευνες αποκάλυψαν, ότι ο άντρας που κάνει στοματικό στη σύντροφό του, έχει αρκετά οφέλη για την υγεία του μιας και θωρακίζει τον οργανισμό του απέναντι σε καρδιοπάθειες και καρκίνο.