Δεν έχεις διάθεση για σεξ; Δες γιατί δεν είναι και τόσο τραγικό

Γωγώ Φούντα
Δεν έχεις διάθεση για σεξ; Δες γιατί δεν είναι και τόσο τραγικό

Ήρθε η ώρα να ηρεμήσεις λίγο

Ναι ξέρω, τον πρώτο καιρό είσαι ενθουσιασμένη με κάποιον και το μόνο που θέλεις να κάνετε είνα σεξ δίχως σταματημό. Το διάστημα αυτό περνάει, και μαζί φεύγει και η όρεξή σου. Τα σινεμά αυξάνονται, το Netflix γίνεται καθημερινή συνήθεια, και το σεξ μπαίνει στο εβδομαδιαίο μη σου πω στο μηνιαίο πρόγραμμα.

Όχι φίλη μου, δεν έχεις κάτι στραβό, ούτε σταμάτησες να απολαμβάνεις τη σεξουαλική δραστηριότητα σε τόσο νεαρή ηλικία. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, η οποία διεξήχθη σε χιλιάδες γυναίκες μεταξύ 16 και 74 ετών, απέδειξε ότι αυτές που ήταν σε σχέση από ένα χρόνο και πάνω, έκαναν αισθητά λιγότερο σεξ σε σχέση με τον πρώτο καιρό.

«Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις το σεξουαλικό σου ενθουσιασμό όταν είσαι με ένα άτομο από ένα χρόνο και πάνω, παρά το γεγονός ότι μπορεί να είσαι τρελά ερωτευμένη. Είναι απολύτως φυσιολογικό», υποστηρίζουν οι ειδικοί.

giphy

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγη φαντασία στη σεξουαλική σου δραστηριότητα. Δοκίμασε κάτι πιο γρήγορο ή άλλαξε λίγο παραστάσεις και μέρη. Το παν είναι να αποφύγεις την ρουτίνα.