Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που παχαίνουμε όταν είμαστε σε σχέση!

Διονυσία Ζαπατίνα
Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που παχαίνουμε όταν είμαστε σε σχέση!

Δεν μας αρέσει που το λέμε αλλά, δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Οι περισσότερες γυναίκες που ακολουθούν υγιεινή διατροφή, γυμνάζονται και προσέχουν να κρατιούνται σε φόρμα όταν είναι σε σχέση παίρνουν συνήθως βάρος!
Οι σχέσεις αλλάζουν πολλά πράγματα στη ζωή μας τελικά, ακόμα και την εξωτερική μας εμφάνιση. Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο και εξηγείται. Ιδού λοιπόν οι πέντε λόγοι που παχαίνουμε όταν είμαστε σε σχέση.

Γιατί να λιώσεις στο γυμναστήριο αφού μπορείς να λιώσεις στην αγκαλιά του;

bokeh 2594745 1920

Φυσικά και θέλεις να περνάς περισσότερο χρόνο με το έτερον ήμισυ, ειδικά όταν η σχέση είναι στα ξεκινήματά της. Όλες το κάνουμε. Και πολλές φορές σε βάρος άλλων πραγμάτων, όπως των ραντεβού μας στο γυμναστήριο, και του καθημερινού μας προγράμματος. Οι χαμένες ώρες γυμναστηρίου όμως είναι θερμίδες που μένουν άκαυτες. Μόνο το σεξ, όσο καλό κι αν είναι, δυστυχώς δεν φτάνει.

Η αγάπη σου, αγαπάει τα junk food

hamburger junk

Αρκετές φορές όταν το ένα πρόσωπο σε μια σχέση λατρεύει να τρώει junk food, επηρεάζεται και το άλλο. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και ποια δεν θα προτιμούσε ένα ζουμερό burger από ένα πιάτο με μαρούλια και ραπανάκια. Το ότι κάποιες φορές το κάνουμε, δεν σημαίνει ότι το προτιμάμε κιόλας. Άσε που όταν βγαίνεις με την παρέα του δεν θέλεις να σε χαρακτηρίσουν ως την ξενέρωτη γκόμενα που μασουλάει μόνο φύλλα και καρότα… Bingo…

Σ’ εκείνον αρέσεις και σε αποθεώνει

pexels photo 341520

Σε μια σχέση δύο ανθρώπων πραγματικά ερωτευμένων, αυτός που σ’ αγαπάει σε αποθεώνει με κομπλιμέντα, σε βρίσκει τέλεια και για εκείνον δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα. Ακόμα κι αν προσέξει ότι έχεις βάλει λίγο βάρος, το πιθανότερο είναι πως δεν θα στο πει ποτέ. Σ’ αγαπάει, είπαμε και αγαπάει και τη σχέση σας και τη…ζωή του. Ακόμα κι αν εσύ θίξεις το θέμα «Αγάπη μου βρίσκεις ότι έχω παχύνει;», ένας έξυπνος ερωτευμένος άντρας το πιθανότερο είναι να σου απαντήσει πως όχι, είσαι μια χαρά και κούκλα. Η αλήθεια κρύβεται όμως στο αν κουμπώνει το τζιν σου πια ή όχι… Κι εσύ την ξέρεις.

Έχεις μια σχέση που σε κάνει ευτυχισμένη και δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσεις κανέναν

engagement 1718244 1920

Σε απλά ελληνικά, ερωτεύτηκες και αφέθηκες… ή αν όχι αφέθηκες εντελώς, χαλάρωσες. Κατανοητό και απόλυτα συνηθισμένο. Οι singles ως επί των πλείστων βρίσκονται συνειδητά ή υποσυνείδητα στην αναζήτηση ενός νέου έρωτα. Προσέχουν πιο πολύ την εξωτερική τους εμφάνιση για να είναι ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Οι δεσμευμένοι κι ευτυχισμένοι στη σχέση τους πάλι, δεν ενδιαφέρονται να προσελκύσουν κάποιον άλλον από τον σύντροφό τους –και αυτός όπως προαναφέραμε ήδη τα βρίσκει όλα τέλεια- και χαλαρώνουν.

Για να κάνεις αγκαλίτσες έχεις ταράξει τα delivery

photo 1505059244558 a3bbc65699b2 copy

Μέχρι που μπήκε στη ζωή σου, όταν γύριζες σπίτι έφτιαχνες και κανένα φαγητό μαγειρευτό, προσεγμένο και υγιεινό από τα χεράκια σου. Τώρα δεν θέλεις να χάνεις χρόνο από την ώρα που περνάτε αγκαλιασμένοι στον καναπέ βλέποντας ταινίες και πειράζοντας ο ένας τον άλλον και οι παραγγελίες πέφτουν βροχή. Πίτσες και σουβλάκια και παχυντικές μακαρονάδες σχεδόν κάθε βράδυ, όμως, έχουν ολέθρια για την σιλουέτα σου αποτελέσματα. Κι αν αυτό δεν σε πείσει, σκέψου τι λέγαν οι παλιές…. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Περνάει… Και από εκεί… Και τότε και σήμερα… Μην το ξεχνάς.