Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 5 λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις σεξ

Γωγώ Φούντα
Hμέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 5 λόγοι για να ΜΗΝ κάνεις σεξ

Για όλες εσάς τις... ανατρεπτικές εκεί έξω

Λουλούδια, γλυκά, καρδούλες… ναι καλά κατάλαβες. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι εδώ, λίγες ώρες μακριά για την ακρίβεια, και απειλεί να σε βγάλει από τις συνήθειές σου για να κάνεις κάτι σπέσιαλ. Είθισται την μέρα αυτή, τα απανταχού ζευγαράκια, να βγαίνουν για φαγητό και μετά να κάνουν σεξ. Ή να κάνουν μόνο σεξ. Ναι ξέρω, βαριέσαι λίγο και θα ήθελες να τα αποφύγεις για πολλούς και διάφορους λόγους. Λοιπόν, εγώ σου έχω τους 5 βασικούς λόγους για τους οποίους δε χρειάζεται να κάνεις σεξ αύριο.

Εχμμμ είναι Τετάρτη

Είσαι στην μέση της εβδομάδας, εξαντλημένη και προφανώς δεν προβλέπεται να φύγεις νωρίς από το γραφείο. Είναι 6, είσαι ακόμα στη δουλειά, μασουλάς μπισκότα για να ξεχάσεις την κατάντια σου και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να πας σπίτι και να αρχίσεις να καλλωπίζεσαι (καλά τα σέξι εσώρουχα δε θα τα σχολιάσω καν). Κακά τα ψέματα, έχεις ανάγκη να αράξεις στον καναπέ, να φας και να δεις την αγαπημένη σου σειρά. Χωρίς σεξ. Το μόνο που ίσως θα χρειαζόσουν είναι ένα μασάζ στις πατούσες (να εδώ είναι απαραίτητος αυτός). Διαφορετικά, ο καθένας σπίτι του.

Έχεις ξαναδεί άδειο το γυμναστήριό σου;

Όχι; Σήμερα θα το δεις. Διότι και Βαλεντίνο να μην έχεις, για τους περισσότερους είναι κατάντια να εμφανιστούν την μέρα αυτή στο γυμναστήριο, γιατί έτσι αυτομάτως οι υπόλοιποι συμπεραίνουν ότι είναι μπακούρια. Ε λοιπόν εσύ δε φοβάσαι. Βάζεις κολάν και κινείς για να χτίσεις κορμί, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι γεμίζουν περιττές θερμίδες. Είναι η μέρα που θα σου μιλήσει και ο ακομπλεξάριστος κούκλος που χαζεύεις τόσο καιρό. Έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα: Είναι και single.

Mόλις βρήκες εισιτήρια για το θέατρο

Θυμάσαι εκείνη την παράσταση που ήθελες να δεις αλλά ήταν κάθε βράδυ sold out; Μήπως απόψε θα βρεις εισιτήριο; Εκτός του ότι φυσικά θα την παρακολουθήσεις-ειδικά αν είναι βαριά κι ασήκωτη γιατί κανένα ζευγάρι δε θα παρακολουθούσε κάτι τέτοιο πριν το σεξ-θα γλιτώσεις και τους απανταχού ανίδεους που κάνουν άσχημα σχόλια κατά τη διάρκεια ή κοιμούνται. Βασικό.

Άσε που μπορεί να απογοητευτείς

Για κάποιο λόγο η μέρα αυτή είναι ερωτικό συνώνυμο για όλους εκεί έξω. Οπότε τι κάνεις; Γεμίζεις με άγχος για να είναι η βραδιά σας ξεχωριστή; Και αν το σεξ δεν είναι διαστημικό και τρομερό όπως το περίμενες; Άνθρωπος είσαι κι εσύ. Πόσα να αντέξεις πια;

Και κάτι τελευταίο για τις singles εκεί έξω

Αν ψάχνεις την πραγματική αγάπη, καλό θα ήταν να μη βγεις έξω το δειλινό αυτό με μοναδικό σκοπό να βρεις κάποιον. Υπάρχει πιθανότητα να τον βρεις, αλλά μόνο για σεξ. Είναι κάτι σαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθείς. Μην κάνεις ποτέ κάτι σήμερα, που μπορείς να κάνεις και αύριο.

Διαβάστε ακόμη:

Heart lips! Δες το νέο ... άκρως ερωτικό trend στα χείλη!

Valentine's Day: 20 ρούχα και αξεσουάρ για να φορέσεις αυτή την ημέρα