Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τους αναγνώστες του

Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τους αναγνώστες του

Ένας αναγνώστης που νοιάζεται υπερβολικά για τις γυναίκες.

Το γράμμα του αναγνώστη

Αγαπητό queen,

Από τότε που ανακάλυψα το site σου το παρακολουθώ σχεδόν ανελλιπώς! Εκτός από την ποικίλη και εμπεριστατωμένη υλη που παρουσιάζεις, έχω εκπλαγεί με τη σοβαρότητα, κατάρτιση, ειλικρίνεια, πείρα και σαφήνεια, που απαντάς σε όλων των ειδών τις ερωτήσεις των αναγνωστριών σου!

Επειδή λατρεύω τις γυναίκες, με όλα τα καλά και τα στραβά τους, πήρα το θάρρος να υποβάλω κι εγώ τη δική μου ερώτηση: Μου αρέσει πολύ να προσφέρω ένα απογειωτικό, ατελείωτο στοματικό στη σύντροφό μου μέχρι τελικής πτώσεως. Δηλαδή να τελειώνει στο στόμα μου. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν η κατάποσή τους είναι ασφαλής, χωρίς κάποια επίπτωση στην υγεία μου. Είναι τόσο ακίνδυνο όσο και το αντρικό σπέρμα;

Ευελπιστώντας στην άμεση απάντηση σου, ας προσθέσω κι εγώ τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις!

Σταύρος

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητέ Σταύρο
Κατ' αρχήν σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια καθώς είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για εμάς να αναγνωρίζεται η δουλειά μας και από το αντρικό κοινό.
Είναι παρήγορο που στις μέρες μας, μέρες μιζέριας, απαισιοδοξίας και γενικότερης κατήφειας, εσύ πιστός στο ρόλο σου ως πραγματικό αρσενικό, χαρίζεις στη σύντροφό σου έναν πραγματικό οργασμό. Εύγε!

Είμαστε ιδιαίτερα δε ευτυχείς που υπάρχουν άντρες που δίνουν σημασία και στην γυναικεία ευχαρίστηση κατά την διάρκεια του sex. Όχι δε θα ζητήσουμε το τηλέφωνό σου για πάσα χρήση και ανάγκη (αν και βάζεις σε πειρασμό τις αναγνώστριές μας), και θα θέλαμε να σου πούμε πέραν πάσης αμφιβολίας πως τα γυναικεία σωματικά υγρά είναι επικίνδυνα για έναν άντρα όσο ακριβώς είναι επικίνδυνα και τα αντρικά για μια γυναίκα, εφόσον και οι δύο είναι υγιείς. Από ιατρικής απόψεως είναι απολύτως ασφαλής η κατάποση των οργασμικών υγρών της συντρόφου σου.

Για μεγαλύτερη απόλαυση θα πρότεινα στη σύντροφό σου να καταναλώνει αρκετά λαχανικά και φρούτα που κάνουν τα υγρά της πιο γλυκά ενώ καλό θα είναι να αποφεύγει το πολύ κρέας αλλά και τα αλλαντικά, όπως ο παστουρμάς γιατί δίνουν άσχημη οσμή και γεύση στα υγρά του κορμιού.

Ελπίζω να σε βοήθησαν οι συμβουλές μας, σε ευχαριστούμε για το γράμμα σου και περιμένουμε νέα σου.

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.