Δεν έχετε όρεξη για sex; 5 tips για να γίνετε και πάλι η θεά του!

Δεν έχετε όρεξη για sex; 5 tips για να γίνετε και πάλι η θεά του!

Ακολουθήστε τα και δεν θα... κρατιέστε!

Mία η καθημερινότητα, μία το άγχος, μία το στρες και η διάθεση για sex όσο πάει και μειώνεται. Αν πλέον, προτιμάτε αντί να κάνετε παιχνιδάκια με το σύντροφό σας, να πέφτετε να κοιμάστε ή να βλέπετε τις επαναλήψεις στην τηλεόραση, δεν θέλουμε να σας ανησυχήσουμε αλλά πρέπει να κάνετε κάτι και μάλιστα πολύ σύντομα. Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους τρόπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε και πάλι τη λίμπιντό σας και επιτέλους, να αφήσετε το τηλεκοντρόλ και να κάνετε τους σουμιέδες κυριολεκτικά να... τρίξουν!

1. Έχετε τα... μωρά από κοντά: Η κολλητή σας μόλις γέννησε κι εσείς αποφεύγετε να πηγαίνετε στο σπίτι επειδή το κλάμμα του μωρού σας παίρνει τα αυτιά; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να γίνετε η... δεύτερη μαμά του! Σύμφωνα με μελέτες, οι γυναίκες που μόλις έχουν γίνει μητέρες και φυσικά μεγαλώνουν οι ίδιες τα μωρά τους, έχουν πολύ πιο αυξημένη λίμπιντο από τις υπόλοιπες. Επιπλέον, η χαρακτηριστική μυρωδιά του μωρού, αποδεδειγμένα, έλκει το αντίθετο φύλο, το οποίο την θεωρεί πολύ ισχυρό φυσικό αφροδισιακό. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δείτε μωράκι, μην το αφήσετε από τα χέρια σας για κανένα λόγο...

2. Η σωτήρια... σοκολάτα: Όλοι μας αγαπάμε τη σοκολάτα και την θεωρούμε την πιο ένοχη αλλά και γευστική απόλαυση. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να έρθουν σε οργασμό και με ένα κομμάτι τούρτα για παράδειγμα! Λίγοι, αλλά υπάρχουν! Αυτό συμβαίνει γιατί η σοκολάτα περιέχει την ορμόνη φαιναιθυλαμίνη, η οποία παράγεται όταν ερωτευόμαστε! Όπως αντιλαμβάνεστε, η διάθεση για sex αυτομάτως ανεβαίνει, ενώ η λίμπιντος χτυπά κόκκινο. Μάλιστα, όσο πιο πολύ κακάο περιέχει το γλυκό που θα φάτε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε. Αν κάποια στιγμή, παρατηρήσετε ότι δεν χωράτε από τις πόρτες τότε καλύτερα να σταματήσετε. Όρεξη για sex θα έχετε, αλλά δεν θα βρίσκετε κανένα για να εκτονωθείτε!

3. Free Hugs: Μπορεί το sex να μην είναι πάντα συνδεδεμένο με την τρυφερότητα, αλλά ακόμα και μία αθώα αγκαλιά, μπορεί κυριολεκτικά να σας... ανάψει! Αυτό συμβαίνει γιατί χρειαζόμαστε την οξυτοκίνη προκειμένου να μας έρθει η επιθυμία για sex, ορμόνη η οποία εκκρίνεται μόνο με τη σωματική επαφή. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βλέπετε ταινία με το σύντροφό σας, μη διαστάσετε να τον πάρετε αγκαλιά. Η επιθυμία και η... φούντωση, θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε!

4. Τέρμα πια το αλκοόλ: Μπορεί η ιδανική ρομαντική βραδιά, να περιέχει μουσική, τζάκι και άφθονο κρασί, και μπορεί σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες να απελευθερώνονται με το αλκοόλ και να κάνουν ευκολότερα sex, ωστόσο, όταν βρίσκονται σε κατάσταση μέθης, δεν το απολαμβάνουν! Οπότε, την επόμενη φορά, αφήστε κάτω το ποτάκι σας, και πιείτε αρκετό νερό έτσι ώστε όταν έρθει η μεγάλη η ώρα, και χαλαρή διάθεση να έχετε και να ξέρετε ακριβώς τι σας γίνεται.

5. Μυρίστε τον... ιδρώτα του: Όσο αηδιαστικό κι αν σας ακούγεται, δυστυχώς για εσάς οι επιστήμονες είναι κάθετοι. Ο αντρικός ιδρώτας είναι ικανός να... ξυπνήσει τις αισθήσεις της γυναίκας και να την κάνει πραγματικό... αρπακτικό! Δεν εννοούμε φυσικά να πάτε να μυρίσετε την μασχάλη του, θα ήταν και λίγο αστείο αυτό, αλλά καλά θα κάνετε να μην αγνοήσετε το ιδρωμένο του στέρνο. Το ιδανικό θα ήταν να κάνετε μαζί γυμναστική και να συνεχίσετε με... διατάσεις!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που αγαπάμε: ο στοματικός έρωτας έχει θεραπευτικές ιδιότητες

Κάντε τον να σας θέλει!Κάντε τον να σας θέλει!

Το sex ομορφαίνει. Μάθετε πώς!