Tips για το τέλειο... cyber sex!

Tips για το τέλειο... cyber sex!

O καλός σας είναι μακριά; Κανένα πρόβλημα!

Τα τελευταία χρόνια καλώς ή κακώς η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, μία το διαδίκτυο οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και όλα είναι πιο εύκολα και απλά. Αφενός, οι απανταχού ζηλιαρόγατες μπορούν μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών να βλέπουν ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το έτερον ήμισυ και αφτετέρου, οι σχέσεις εξ' αποστάσεως αποκτούν μία νέα και όχι τόσο δραματική διάσταση. Μπορεί λοιπόν παλαιότερα, να ήταν κυριολεκτικά δράμα ένα ζευγάρι να ζει σε διαφορετικές πόλεις ή χώρες, αλλά πλέον μπορούμε να πούμε, λόγω φυσικά του διαδικτύου, ότι τα πράγματα έχουν γίνει πολύ πιο απλά. Όχι μόνο λοιπόν, τα ζευγάρια μπορούν να μιλάνε καθημερινά, και πολλές φορές την ημέρα, αλλά είναι σε θέση να κάνουν και άλλα πράγματα, εφόσον φυσικά υπάρχει και η απαραίτητη κάμερα! Ωστόσο, υπάρχουν και οι γυναίκες που αγχώνονται και νιώθουν αμήχανα σχετικά με το cyber sex, παρά το γεγονός ότι μπορεί να το θέλουν πολύ. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια tips για να γίνουν τα πράγματα ευκολότερα και να απολαύσετε δεόντως τις... διαδικτυακές σας συνευρέσεις.

1. Κρατήστε... σημειώσεις: Μπορεί να σας ακούγεται αστείο και περίεργο, αλλά τίποτα δεν γίνεται σωστά χωρίς την κατάλληλη και σωστή προετοιμασία. Πάρτε λοιπόν χαρτί και στυλό και καταγράψτε όλα αυτά που θα θέλατε να κάνετε. Από στριπτίζ, dirty talking και τελοσπάντων οτιδήποτε σας έρθει στο μυαλό. Βάλτε και τον παρτενέρ σας να κάνει το ίδιο και κάθε φορά μπορείτε να επιλέγετε και κάτι από την λίστα σας! Έτσι, και πολύτιμος χρόνος δεν θα χάνεται, γιατί το ίντερνετ κοστίζει, και δεν θα υπάρχουν αμήχανες στιγμές που το μόνο που θα κάνετε είναι να κοιτάτε ο ένας τον αλλο!

2. Ντυθείτε για την περίσταση: Μπορεί ο καλός σας να μην είναι εκεί, αλλά ή κάνουμε μία δουλειά σωστά ή όχι. Αφού λοιπόν μπαίνετε στη συγκεκριμένη διαδικασία καλό θα ήταν να το κάνετε με κάθε... επισημότητα! Τι κι αν δεν είναι σε θέση να σας αγγίξει; Μπορεί ωραιότατα να σας δει κάτι που φυσικά απαιτεί και το κατάλληλο outfit. Μη σας πούμε να περιποιηθείτε το... ντύσιμό σας περισσότερο από άλλες φορές γιατί στην προκειμένη όλα είναι θέμα εικόνας. Φορέστε λοιπόν ότι πιο αισθησιακό και σέξι έχετε σε εσώρουχο, φτάξτε τα μαλλιά σας και φορέστε ένα σέξι κόκκινο κραγιόν. Το μόνο θετικό είναι, ότι ό,τι κι αν κάνετε το κραγιόν θα μείνει στη θέση του!

3. Πάρτε...ανάσες: Μπορεί η απόσταση να είναι τεράστια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένταση και να είστε αισθησιακή. Μπορείτε λοιπόν να τον τρελάνετε χωρίς καν να τον αγγίξετε, ξέρετε οι άντρες δεν θέλουν και πολύ. Πλησιάστε την κάμερα και καρφώστε τον στα μάτια ενώ παίρνετε βαθιές αισθησιακές ανάσες. Τα λόγια είναι περιττά και έτσι έχετε ένα ωραιότατο μενού προκαταρκτικών. Μπορείτε άφοβα να συνεχίσετε στο κυρίως πιάτο!

4. Παίξτε με τον εαυτό σας: Και τώρα έρχεται το κυρίως πιάτο λοιπόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τα χέρια σας ή ακόμα και sex toys αν φυσικά έχετε. Καθίστε σε ένα καίριο σημείο, ώστε να έχει πλήρη θέα και αρχίστε να αυτοικανοποιήστε ενώ ταυτόχρονα του περιγράφετε τι θα θέλατε να σας κάνει αν ήταν εκεί. Μη βιαστείτε να ολοκληρώσετε τη... δουλίτσα σας. Το μυστικό είναι να το πάτε αργά και βασανιστικά, για εκείνον πάντα! Ζητήστε του, ή μάλλον απαιτείστε να κάνει κι αυτός το ίδιο! Αν δεν το κάνει ήδη δηλαδή...

5. Γελάστε: Το έχουμε πει αρκετές φορές αλλά θεωρούμε ότι είναι άκρως απαραίτητο. Αν στο κανονικό sex, δηλαδή το πρόσωπο με πρόσωπο, είναι θεμιττό το γέλιο στις αμήχανες στιγμές, στο διαδικτυακό θα λέγαμε ότι κρίνεται... απαραίτητο! Μη διστάσετε να γελάσετε και δυνατά μάλιστα, αν νιώσετε αμηχανία, που θα νιώσετε να είστε σίγουρες! Γελώντας, αφενός εκτονώνετε την έντασή σας και αφετέρου αισθάνεστε πιο άνετα και οικεία! Εξάλλου, στον έρωτα και σε κάτι άλλo που δεν είναι της παρούσης, όλα επιτρέπονται!

Διαβάστε επίσης:

5 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν κάνουν στοματικό sex!

Βρίσκομαι σε μία καταπιεστική σχέση με βία. Ας με βοηθήσει κάποιος!

5 πράγματα που αγχώνουν τους άντρες κατά τη διάρκεια του sex!