Αν και έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό η πρώην μου συνεχίζει να ενοχλεί και εμένα και την νυν μου. Ό,τι και να πω, δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί. Τι να κάνω;

Αν και έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό η πρώην μου συνεχίζει να ενοχλεί και εμένα και την νυν μου. Ό,τι και να πω, δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε ξανά μαζί. Τι να κάνω;

Γεια σας

στέλνω το μήνυμα σε μία τελευταία προσπάθεια να βρω λύση στο πρόβλημα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Στα 20-21 μου (είμαι 26) γνώρισα μια κοπέλα που μου άρεσε πολύ, υπερβολικά πολύ.Κάποια στιγμή και ενώ είχαμε αρχίσει να βγαίνουμε μαζί και να τα "λεμε"¨πολύ καλά αποφάσισα να κάνω τη κίνηση μου.Το αποτέλεσμα;Χυλόπιτα από τις καλές που σε αφήνουν το λιγότερο μαλάκα. Σε βλέπω ερωτικά και θα ήθελα να είμαστε μαζί φτάνει να μην ήσουν τόσο... παιδί.Από τότε τα ίχνη της χάνονται για περίπου 2 χρόνια μιας και σπούδαζε και σε άλλη πόλη.Αργότερα όμως ξανά βρεθήκαμε, οπότε αρχίσαμε να βγαίνουμε πάλι μάζι και όταν έκανα κίνηση ξανά το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Για 1.5 μήνα πίστευα ότι ήταν η καλύτερή μου σχέση ever. Ταιριάζαμε απόλυτα σε όλα. Όμως κάπου εκεί εμφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση μας. Ενώ στην αρχή βγαίναμε με τις παρέες μας (της είχα γνωρίσει τους φίλους μου και αυτή τους δικούς της) από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είχε αποξενωθεί από τη παρέα της και προσπαθούσε να κάνει το ίδιο και σε εμένα.
Όταν ήμουν με τη παρέα μου γινόμουν δέκτης μηνυμάτων του τύπου: «Που είσαι;», «Τι κάνεις;», «Πότε θα βρεθούμε;», «Να έρθω και γω;» κτλ. Εδώ να τονίσω ότι τα 3-4 άτομα που αποκαλώ φίλους μου είναι άτομα με τα οποία έχω ζήσει πολλά και δεν ήμουν/είμαι διατεθειμένος να θυσιάσω τη φιλία μας για καμία κοπέλα/γκόμενα ότι και αν νιώθω για αυτή. Έτσι προσπάθησα να της εξηγήσω την όλη κατάσταση. Στην αρχή έδειξε να καταλαβαίνει και για ένα διάστημα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, έως ότου αναγκάστηκα να ακυρώσω ένα ραντεβού μας γιατί είχα πάει για ποδόσφαιρο και ήμουν κουρασμένος. Εκεί ξεκίνησε ένας καβγάς από τους λίγους που είχε σαν αποτέλεσμα να χωρίσουμε, γιατί όπως είπε δεν μπορούσε να είναι σε μια σχέση που τα δίνει όλα και παίρνει το ελάχιστο από τον άλλον. Για ένα διάστημα μετά από αυτό είχαμε μία σχέση του τύπου friends with benefits αλλά δεν κράτησε για πολύ και αυτά και απλά σταματήσαμε να βρισκόμαστε και να μιλάμε.

Οπότε φτάνουμε στο πρόσφατο παρελθόν όπου γνώρισα μία κοπέλα που είμαστε ακόμα μαζι. Πριν 2 μήνες όμως έγινε το μοιραίο και ενώ ήμουν με τη κοπέλα μου πέσαμε πάνω στη πρώην και ξεκίνησαν τα προβλήματα μου. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να μου στέλνει μηνύματα στο κινητό και να μου αφιερώνει κομμάτια στο fb. Στην αρχή δεν της έδινα καμία σημασία όμως αυτό είχε τα αντίθετα αποτελέσματα οπότε αναγκάστηκα να τη διαγράψω στο fb και να της πατήσω και μια φραγή. Αποτέλεσμα; 0.
Πλέον τη βλέπω συνέχεια στα μέρη που συχνάζω και μου δημιουργεί πρόβλημα με τη τωρινή μου σχέση καθώς δεν χάνει ευκαιρία να μου μιλήσει. Κάποια στιγμή προσπάθησα να της εξηγήσω τους λόγους που δεν μπορούμε να είμαστε πλέον μαζί και ότι, ό,τι είχαμε εχει τελειώσει μόνο και μόνο για να ακούσω την ατάκα που με γύρισε 5 χρόνια πίσω: «Τι δεν καταλαβαίνεις; Είσαι τόσο παιδί» (σοβαρά τώρα εγώ είμαι το παιδί;).

Ό,τι έχω κάνει δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα και μέχρι σήμερα συνεχίζει το ίδιο, οπότε καμιά καλή ιδέα πως να την κάνω να καταλάβει ότι δεν θέλω να είμαστε πλέον μαζί;

ΥΓ.: Παίζει βέβαια να έκανα ένα μικρό foul όταν μιλούσαμε/μαλώναμε όταν της είπα ότι τη βλέπω ακόμα ερωτικά (sex). Αλλά της τόνισα ότι μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει δεν υπάρχει λόγος και ούτε θέλω να κάνουμε ξανά κάτι μαζί.

Sorry για το μακροσκελές μήνυμα!


Αγαπητέ φίλε,

Ένα μικρό φάουλ; Πιστεύεις ότι είναι «μικρό» να πεις σε μια γυναίκα (που προφανώς σε γουστάρει ακόμα) ότι την βλέπεις ερωτικά; Τότε ποιο είναι το μεγάλο φάουλ; Μάλλον να κάνετε πρώτα σεξ και μετά να της πεις ότι δεν γίνεται κάτι μεταξύ σας και πάλι!
Όχι, δεν ήταν μικρό του φάουλ σου.

Όσο για το θέμα σου, τώρα. Καμιά καλή ιδέα για να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν θέλεις να είστε μαζί ε; Και, δεν μπορώ να πω, το έχεις προσπαθήσει πολύ (πέρα από το φάουλ σου). Εμ, τα περιοριστικά μέτρα τα σκέφτηκες; Έλα πλάκα κάνω. Ή μήπως όχι;

Κοίτα να δεις τέτοια επιμονή σπάνια συναντάς. Ή τουλάχιστον δεν έχει τύχει σε εμένα. Αλλά νομίζω σε άτομα που είναι τόσο σίγουρα για τον εαυτό τους, αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο είναι το φτύσιμο και η αδιαφορία. Όσο σημασία της δίνεις, τόσο δείχνεις ότι σε ενοχλεί και τότε εκείνη θα σε τσιτώνει περισσότερο.
Όχι, δεν έπρεπε να τη σβήσεις στο facebook, ούτε να την κάνεις μπλοκ. Έπρεπε να την αφήσεις να ποστάρει και εσύ να είσαι αδιάφορος. Δεν τρέχει μία. «Τόσο δεν με ενοχλεί ό,τι κάνεις», φάση.

Ναι, μην την αφήνεις να παίζει μαζί σου (πιστεύεις πως αυτό δεν είναι ένα game δηλαδή;). Ας έρχεται να σου μιλάει. Cool εσύ. Δεν τρέχει μία. Αδιάφορος και ψυχρός. Και σύντομα θα βρει ένα άλλο παιχνίδι να ασχοληθεί.
Απλά να το έχεις ξεκαθαρίσει αυτό με την κοπέλα σου, να ξέρει τι γίνεται, γιατί δεν αξίζει να χαλάσει κάτι, εξαιτίας μιας βλακείας.

Μπορεί βέβαια να μην πιάσει τίποτα από τα παραπάνω. Αλήθεια, τα περιοριστικά μέτρα δεν τα έχεις σκεφτεί;

ΥΓ.: Btw φίλε μου, όταν έχεις ραντεβού με την κοπέλα σου, αλλά θέλεις να παίξεις και μπάλα, τότε φροντίζεις να τα κάνεις και τα δύο. Εκεί είσαι μάγκας. Ας είσαι και κομμάτια στο ραντεβού. Απλά δεν το ακυρώνεις γιατί «ήθελα τόσο να σε δω». Αυτά λες στις κοπέλες/γκόμενες αν τις γουστάρεις. Αν όχι, απλά παίζεις ποδόσφαιρο.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ