Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο και πολύ ερωτευμένοι. Όμως είδα ότι κάποια στιγμή είχε στείλει μήνυμα στην πρώην του και από τότε έχω μπει σε σκέψεις. Τι να κάνω;

Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο και πολύ ερωτευμένοι. Όμως είδα ότι κάποια στιγμή είχε στείλει μήνυμα στην πρώην του και από τότε έχω μπει σε σκέψεις. Τι να κάνω;

Αγαπημένε μου Doctor Love, έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις που έχεις δημοσιεύσει και μου αρέσει ο τρόπος που έχεις να τα λες έξω από τα δόντια. Για αυτό το λόγο πήρα και εγώ την απόφαση να σου γράψω τη δική μου κατάσταση.

Άκου λοιπόν πως έχουν τα πράγματα: εγώ είμαι σε μια σχέση εδώ και 1,5 χρόνο. Και οι 2 είμαστε 25 χρονών, ζούμε στην ίδια πόλη και γνωριζόμαστε από παιδιά, αν και δε κάναμε ποτέ στενή παρέα. Λείπαμε πολλά χρόνια από την πόλη μας λόγω σπουδών, και όταν επιστρέψαμε μόνιμα πριν από περίπου 2 χρόνια, αρχίσαμε ν βγαίνουμε με κοινή παρέα και σε σύντομο χρονικό διάστημα τα φτιάξαμε. Αυτή η σχέση είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη που είχα ποτέ. Το ίδιο ισχυρίζεται κ εκείνος. Επίσης είναι η πρώτη μακροχρόνια ας το πούμε σχέση που κάναμε και οι 2, καθώς ήμασταν λίγο πιο ελεύθερα πνεύματα παλιότερα. Με αυτό το παιδί περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε τέλεια, η σεξουαλική ζωή είναι απίστευτη και ακόμα και 2 μέρες να περάσουν και να μη βρεθούμε λείπουμε ο ένας στον άλλον. Έχουμε πει μεταξύ μας ότι είμαστε ερωτευμένοι, ότι αγαπιόμαστε, φροντίζει να μου δείχνει συνέχεια ότι με σκέφτεται, έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, και πάντα με περιλαμβάνει στα σχέδια του, είτε είναι ένας καφές έξω με τους φίλους του είτε κάτι πιο σημαντικό. Με λίγα λόγια, θα μπορούσα να πω ότι έχω την τέλεια σχέση και το τέλειο αγόρι.

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ανακάλυψα πριν λίγο καιρό στο λογαριασμό του στο facebook (ναι έψαξα, δε μπόρεσα να αντισταθώ ), ότι ενώ ήμασταν ήδη μαζί 4 μήνες, και υποτίθεται ερωτευμένοι, είχε στείλει μήνυμα σε μία κοπέλα που είχαν σχέση στο λύκειο και τη ρωτούσε τι κάνει. Επίσης μετά από μερικούς μήνες από αυτό, έψαξε και είδε και το προφίλ της. Υπό άλλες συνθήκες δε θα με ενοχλούσε το γεγονός, αλλά ξέρω από έναν φίλο μου που έκανε από παλιά παρέα μαζί του, ότι η αυτή η κοπέλα ήταν πάντοτε ο μεγάλος του έρωτας. Το αγόρι μου δε μου την είχε αναφέρει ποτέ, μέχρι πριν λίγο καιρό που πάνω σε μια συζήτηση για παλιές σχέσεις μου μίλησε πρώτη φορά για τη συγκεκριμένη σχέση του, χωρίς όμως πολλές λεπτομέρειες. Η κοπέλα δε του μιλάει εδώ και χρόνια, από τότε που χώρισαν δηλαδή, και ούτε απάντησε στο μήνυμα που της έστειλε αλλά αυτός μιλάει με καλά λόγια για εκείνη.

Από τη μέρα που είδα ότι της μίλησε, δε μπορώ να ηρεμήσω. Πιστεύω και σκέφτομαι συνέχεια πως αν του απαντούσε η πρώην του και ήταν θετική στο να βρεθούν η κάτι τέτοιο, αυτός δε θ μπορούσε να αντισταθεί. Σκέφτομαι τι να κάνω.. Να του πω ότι το είδα και να δω τι θα μου απαντήσει; Να προσπαθήσω να το ξεχάσω, και να ελπίζω ότι θα ξεχάσει κ αυτός την κοπέλα; Αλλά εάν δω ότι την ξαναψάχνει τι κάνω; Η να συνειδητοποιήσω πως , από ότι φαίνεται πάντα θα σκέφτεται τη πρώην του, ότι θ έρχομαι δεύτερη και να σηκωθώ να φύγω; Μήπως απλά υπερβάλλω; Τι λες και εσύ;


Αγαπητή φίλη,

Το θέλεις το δράμα στη ζωή σου λίγο ε; Όχι πολύ μωρέ, λίγο.Ξέρεις δραματάκι. Τι είσαι, Σκορπιός; Παρθένος; Γυναίκα;

Ναι, πιστεύω ότι υπερβάλεις, από λίγο μέχρι πολύ. Ναι, ok, δεν διαφωνώ, δεν είναι και το καλύτερο να βλέπεις ότι ο φίλος σου έστειλε μήνυμα σε μία κοπέλα που ήταν και η πρώην του. Αλλά δεν μπορείς να βάζεις πάντα την ταμπέλα «ύποπτο» πάνω από κάθε κίνηση.

Σίγουρα το έχει το κολληματάκι του, αλλά μεταξύ μας τώρα, ποιος δεν το έχει; Το θέμα είναι όταν το κολληματάκι είναι ακίνδυνο και αθώο - ναι υπάρχει και αυτό το κολληματάκι. Όπως μου τα είπες, άλλωστε, είναι καλό παιδί (και μόνο που μιλάει με καλά λόγια για μια πρώην του που δεν του μιλάει, το καταλαβαίνεις), άρα μπορεί να έστειλε ένα μήνυμα έτσι. Για το «καλημέρα», για το «όλα καλά;».
Θα μου πεις θα μπορούσε και να μην το κάνει. Δεν διαφωνώ. Θα σου πω σταμάτα να το αναλύεις τόσο πολύ γιατί θα σου καεί το μυαλό. Στη τελική έγινε αυτό πριν από 1 χρόνο και 2 μήνες. Τον βλέπεις περίεργο μαζί σου; Μαζεμένο; Μίζερο; Δείχνει κάτι στον αέρα ότι δεν σε θέλει και το πάει λάου-λάου για χωρισμό;
Ε, αν όχι, τότε το θέλεις το δραματάκι σου και εσύ. Τι δραματάκι; Drama queen είσαι και εσύ με ατάκες «να το πάρω απόφαση ότι θα είμαι δεύτερη;» (σκέψου να το λες αυτό με ύφος Μάρθα Βούρτση και θα με νιώσεις!).

Και άσε αυτά τα «αν όμως εκείνη του απαντούσε, ίσως τότε...». Άσε τα «αν» γενικά. Δεν γίνεται δουλειά έτσι. Αν και εγώ ήμουν πιο αντικοινωνικός στη ζωή μου, ίσως τότε να είχα ανακαλύψει το Facebook και να ήμουν στη Χαβάη να πίνω κοκτέιλ στην παραλία. Ε, καλό «αν» αυτό. Για μένα!

ΥΓ.: Όχι καλό μου, δεν του λες ότι έχεις δει το Facebook του. Δεν τα λένε αυτά, γιατί τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Πολύ χειρότερα. Η σχέση γίνεται σαν τον πόλεμο του Βιετνάμ - δεν ξέρεις από που θα σου έρθει και ποιον θα πάρει η μπάλα.
ΥΓ.1: Και αυτό το «τσεκάρω» τα μηνύματα του, να το κόψεις καλύτερα. Δεν είναι ωραίο.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ