Είναι προικισμένος; 6 τρόποι να εκμεταλλευτείς σωστά το XL μέγεθός του!

Είναι προικισμένος; 6 τρόποι να εκμεταλλευτείς σωστά το XL μέγεθός του!

Τί γίνεται όταν ο καλός σου ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο;

Ξέρουμε τι να κάνουμε όταν ο σύντροφός μας δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος! Αλλά στην πιο σπάνια περίπτωση που ο σύντροφός σου ξεπερνά αρκετά τον μέσο όρο τι πρέπει να κάνεις για να αυξήσεις την απόλαυση;

Μίλα για αυτό
Αν είστε στα πρώτα βήματα της σχέσης σας και έχεις δει το μέγεθος του, τότε θα πρέπει να το συζητήσεις πριν την πρώτη συνεύρεση. Γιατί; Για να καταλάβει ότι η απόλαυση σου βασίζεται στην αργή ταχύτητα και στον σωστό τρόπο. Προετοιμασέ τουν για slow motion καταστάσεις.

Προκαταρκτικά, προκαταρκτικά, προκαταρκτικά
Τα αρχικά στάδια της διέγερσης δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το σώμα σου και κυρίως για τον κόλπο σου. Εξήγησέ του ότι χρειάζεσαι αρκετή ώρα προκαταρκτικών.

Διάλεξε την κατάλληλη στιγμή
Μερικές γυναίκες είναι περισσότερες ευαίσθητες κατά τη διείσδυση στα μέσα του κύκλου τους για αυτό και θα πρέπει να μετράς ημέρες. Πριν την περίοδο σου πιθανόν να χρειάζεσαι περισσότερη διέγερση σε κάθε ερωτική επαφή.

Χρησιμοποίησε προϊόντα λίπανσης
Μπορεί να μην έχεις εξοικειωθεί με τέτοιου είδους προϊόντα αλλά με αυτόν τον σύντροφο έφτασε η στιγμή! Θα βοηθήσει στη διείσδυση και θα γίνει η διαδικασία πολύ πιο εύκολη και απολαυστική.

Γυναίκα από πάνω
Οι στάσεις που σου επιτρέπουν να είσαι από πάνω είναι η καλύτερη επιλογή γιατί ουσιαστικά ελέγχεις εσύ το βάθος της διείσδυσης και την ταχύτητα. Άρα και την ικανοποίησή σου.

Δίπλα δίπλα
Η στάση "κουτάλι" επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο. Η συγκεκριμένη γωνία δεν του επιτρέπει την βαθιά διείσδυση και εξυπηρετεί περισσότερο τις δικές σου ανάγκες.

Διαβάστε ακόμη:

Tέρμα τα αστεία! Τα 5 βήματα για να τον κρατήσεις δικό σου για πάντα