6+1 μικρές αλλαγές που θα ανανεώσουν το σπίτι σας στο πι και φι!

6+1 μικρές αλλαγές που θα ανανεώσουν το σπίτι σας στο πι και φι!

Έξτρα ανοιξιάτικη νότα στα δωμάτιά σας, χωρίς πολλά έξοδα

Η άνοιξη είναι εδώ και η διάθεσή μας είναι στα... καλύτερά της. Κάθε τέτοια εποχή μας πιάνει μια ασυγκράτητη τάση για... αλλαγή! Και αφού, λοιπόν, ξεσπάσαμε στα μαλλιά μας και ηρεμήσαμε, σειρά έχει τώρα το σπίτι μας.

Μπορούμε άραγε να το ανανεώσουμε χωρίς πολλά έξοδα; Μπορούμε να του χαρίσουμε μια έξτρα νότα αισιοδοξίας; Υπάρχει τρόπος να δείξει πιο φωτεινό; Η απάντηση σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι ... ΝΑΙ. Πάμε να δούμε πώς:

fffe 43368

1. Aλλάξτε τα κλινοσκεπάσματά σας: Με λίγα μόνο χρήματα, θα καταφέρετε να δώσετε μια πιο χαρούμενη νότα στο υπνοδωμάτιό σας. Επιλέξτε ζωηρά χρώματα, αντικαθιστώντας το μουντό καφέ, το γκρι και το μπλε με λιλά, κίτρινο, κόκκινο ή και μιξ χρωμάτων!
2. Βάψτε ένα ή περισσότερα δωμάτια του σπιτιού σας σε ανοιξιάτικα χρώματα: Αν για παράδειγμα βαρεθήκατε το μουντό μπεζ χρώμα της κρεβατοκάμαράς σας αντικαταστήστε το με ένα απαλό mint ή παλ κίτρινο χρώμα. Η φαινομενικά απλή αυτή αλλαγή μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση!
3. Στεφανάκια: Η εποχή των λουλουδιών είναι εδώ! Κρεμάστε στον τοίχο ή στις πόρτες σας πολύχρωμα στεφανάκια και γεμίστε το χώρο σας χρώμα και αισιοδοξία.

zfyd39qw54f2a666c278d194448756 4528e


4. Αλλάξτε τις μαξιλαροθήκες του καναπέ: Η εικόνα του καθιστικού σας μπορεί να αλλάξει στη στιγμή, αλλάζοντας απλώς τις μαξιλαροθήκες! Πείτε ναι στο χρώμα ή παίξτε με τα prints! Floral, πουά, ριγέ... θα ανανεώσουν αυτομάτως το χώρο.
5. Γεμίστε το χώρο σας με κεράκια: Τα κεριά χαρίζουν φως, καθώς και μια αίσθηση συντροφικότητας. Τοποθετήστε τα πάνω στο τραπεζάκι του καθιστικού σας και παίξτε με τη χρωματική παλέτα άφοβα.

e8g28jdq54f2a6b7794a8450307415 5e061


6. Παιχνιδιάρικα σουπλά και χαρτοπετσέτες: Μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα σας με μια απλή κίνηση. Πώς; Προσθέτοντας στο τραπέζι σας πολύχρωμα-παιχνιδιάρικα σουπλά και χαρτοπετσέτες. Η ζωή θέλει χρώμα!
7. Γεμίστε την αυλή ή τις βεράντες σας με λουλούδια και δεντράκια: Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να χαλαρώνετε στη βεράντα σας παρέα με τη μυρωδιά των ευωδιαστών λουλουδιών σας; Εξάλλου άνοιξη και λουλούδια πάνε μαζί.

Διαβάστε ακόμα

4 + 1 στιλάτα κορίτσια μας δίνουν τα δικά τους tips... διακόσμησης για το πιο μοδάτο σπίτι

Παιδικό δωμάτιο: Τips για να το μεταμορφώσετε σε ένα μικρό παράδεισο!