Dream home: Μπήκαμε στο σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux αξίας 21εκ. δολαρίων!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Dream home: Μπήκαμε στο σπίτι της Jennifer Aniston και του Justin Theroux αξίας 21εκ. δολαρίων!

Με ατομικό μπάνιο ο καθένας

Πριν από λίγες ημέρες κάναμε μία βόλτα στο Malibu και στο σπίτι της Cindy Crawford και η αλήθεια είναι, πως μία πλάκα την πάθαμε. Θυμάσαι τις θεϊκές φωτογραφίες από την παραθαλάσσια έπαυλη της.

Σήμερα μπήκαμε σε ένα πιο διάσημο ακόμα σπίτι και συγκεκριμένα σε αυτό της Jennifer Aniston και του Justin Theroux. Και τι σπίτι! Αυτό ακριβώς που λέμε το σπίτι των ονείρων σου.

Jennifer Aniston justin Theroux Mansion Makeover 06

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει το απόλυτο σπίτι και τώρα τοποθετούν τις τελευταίες πινελιές –που λέμε-. Το μέρος που αποφάσισαν να χτίσουν την «φωλιά» τους είναι το πλέον ειδυλλιακό, ενώ έχουν δημιουργήσει κι έναν ξεχωριστό χώρο με εξωτερικά μπάνια και τροπικά δέντρα.

Φυσικά και οι δυο τους έχουν ξεχωριστό δικό τους μπάνιο, ενώ στις εναέριες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί, φαίνεται και η υπερτεράστια ντουλάπα της Jennifer. Ο Justin άλλωστε σε συνέντευξη του το χε πει ξεκάθαρα. «Η Jen έχει απίστευτα πολλά ρούχα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε μία επιπλέον έκταση στο σπίτι, όπου φτιάξαμε μία ντουλάπα και ένα μπάνιο».

Το πιο όμορφο επίσης του όλου θέματος είναι πως το ζευγάρι διαθέτει δικό του κοτέτσι και μάλιστα τώρα η Jennifer διπλασίασε την έκταση του και τώρα έχει 40 κότες.

«Χρησιμοποιούμε αυγά κάθε μέρα. Στο πρωινό, το μεσημεριανό, είναι απλά πεντανόστιμα», είχε πει πέρυσι σε συνέντευξη της η Aniston.

Μη λέμε όμως πολλά! Δες τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις.