Fifty Shades of… Red: Αυτό το χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σου στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Fifty Shades of… Red: Αυτό το χρώμα θα γίνει το αγαπημένο σου στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Θα το λατρέψεις...

Όταν ακούς την έκφραση 50 αποχρώσεις, σίγουρα το μυαλό σου πηγαίνει σττο βιβλίο της E. L James και την ταινία που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες. Δεν σε παρεξηγούμε, λογικό κι επόμενο είναι να συμβεί, όμως εμείς σίγουρα δεν εννοούμε αυτό.

Όπως θα είδες και από τον τίτλο (fifty shades of red) αναφερόμαστε στο νέο color trend που κυριάρχησε φέτος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και που σίγουρα θα γίνει το καινούργιο αγαπημένο σου χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

538374366467cf99b8776ed28facbbbf

Και μπορεί για τον κ.Grey το κόκκινο χρώμα να σήμαινε «πόνος» -θυμάσαι το κόκκινο δωμάτιο πόνου- στην πραγματικότητα όμως, το χρώμα αυτό συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και όσο παράξενο αι αν σου ακούγεται έχει απίστευτες επιδράσεις στην ψυχολογία σου.

Εάν έχεις κόκκινο μέσα στο σπίτι σου μπορεί να σε ενεργοποιήσει , να σε ενθουσιάσει και να αυξήσει τον μεταβολισμό σου. Το κόκκινο και οι αποχρώσεις του κυριάρχησαν στις πασαρέλες αυτό το μήνα, αλλά φαίνεται πως το φλογερό αυτό χρώμα είναι επίσης το νέο trend σε εσωτερικούς χώρους.

5a6a009d0f4bb5e795533904836f860e

Και μπορεί του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε μπορείς όμως πάντα να διακοσμήσεις το σπίτι σου με κόκκινα αντικείμενα ή και έπιπλα. Και αν δεν σου αρέσει το τελείως έντονο κόκκινο χρώμα, δοκίμασε κάποια από τις παραλλαγές του όπως το blood orange, bubble gum, raspberry jam, burgundy wine και δες αμέσως το σπίτι σου και τη διάθεση σου να αλλάζει.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery και πάρε ιδέες για την ανακαίνιση (που σίγουρα θα κάνεις) του σπιτιού σου.