Το tropical θα «φορεθεί» φέτος πολύ στο σπίτι σου

Ερμιόνη Σαρρή
Το tropical θα «φορεθεί» φέτος πολύ στο σπίτι σου

Πρώτη ημέρα της άνοιξης σήμερα και φανταζόμαστε πως δεν είμαστε οι μόνες που φανταζόμαστε βόλτες στην εξοχή, δίπλα στη θάλασσα, t-shirts, πολύχρωμα ρούχα και μικρές αποδράσεις. Η διάθεσή μας αυτόματα ανεβαίνει και μετράμε και επίσημα πλέον για τις καλοκαιρινές μας βουτιές.

Το tropical είναι ένα από τα trends που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση του σπιτιού και αυτή τη χρονιά και δε μας ακούγεται καθόλου άσχημο. Είναι σχεδόν μαγικό να βρίσκεσαι στο σαλόνι σου ή την κρεβατοκάμαρά σου και να δέχεσαι τόσο ωραία και τροπικά vibes.

Οι μικρές αλλαγές είναι αρκετά τονωτικές όχι μόνο για τη δική σου διάθεση αλλά και για το σπίτι σου γενικότερα. Μερικά tropical μαξιλάρια, μία ανοιξιάτικη παπλωματοθήκη ή ακόμη και μία ταπετσαρία θα δώσουν αέρα ανανέωσης στα τετραγωνικά σου και το σπίτι θα μοιάζει με καινούριο.

Αν το σπίτι σου είναι μικρό, μη διστάσεις να το ανακαινίσεις τοποθετώντας στο σαλόνι μία tropical ταπετσαρία. Την ίδια τακτική βέβαια μπορείς να ακολουθήσεις και για την κρεβατοκάμαρά σου. Εμένα, για παράδειγμα, θα μου άρεσε να ξυπνάω μέσα σε ένα τέτοιο δώματιο. Θα «ανέβαινα» ψυχολογικά σε χρόνο dt! Σκέψου το, λοιπόν!

80714ac26fa48917fb0fbd9caa3d00ec

Αν πάλι είσαι πιο διστακτική με αυτό το trend, ρίξε μερικά μαξιλάρια με μονστέρα στον καναπέ σου, κρέμασε μερικά κανδράκια με τροπικά prints ή στόλισε το σαλόνι σου με μερικά πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου. Εντάξει, και λίγο print ανανά επιτρέπεται.

50fdfda0fa7655fdf30859d5ab5d65a9
8587a62a02ff57f8da12c1cc4b8ba59a

Στην παραπάνω gallery θα βρεις πολλές ιδέες διακόσμησης για να τις ενσωματώσεις στους δικούς σου χώρους!