Deco alert: Αυτό είναι το νέο καλοκαιρινό χρώμα που χρειάζεται το σπίτι σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Deco alert: Αυτό είναι το νέο καλοκαιρινό χρώμα που χρειάζεται το σπίτι σου

Και όχι δεν είναι ούτε το ροζ, ούτε το seafoam green

Κάποτε τα διαφορετικά χρώματα στους τοίχους μέσα σε ένα σπίτι ήταν must και πάντα υπήρχαν πάνω από δύο αποχρώσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού. Άλλη απόχρωση στο σαλόνι, άλλη στην κουζίνα, άλλη στο υπνοδωμάτιο και αν υπήρχε και παιδικό δωμάτιο προστίθοταν μία ακόμη.

Αργότερα και όσο περνούσαν τα χρόνια τα πράγματα άλλαξαν και όλοι επέλεγαν μία και μόνο απόχρωση για να βάψουν όλο τους το σπίτι και αυτό δεν ήταν άλλο από το λευκό. Ένα χρώμα που αν μας ρωτάς, το θεωρούμε το καλύτερο από όλα, αφού φωτίζει ιδιαίτερα τον εκάστοτε χώρο και τον κάνει να φαίνεται και πιο μεγάλο.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τα τελευταία χρόνια, εκτός από το λευκό έχουν προστεθεί στη -διακοσμητική- ζωή μας τόσο καινούργια χρώματα, όσο και ταπετσαρίες. Το Seafoam green, το millennial pink και το metallic trend είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες trends διακόσμησης που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο χρόνο και που έχεις διαβάσει μέσα από την συγκεκριμένη στήλη.

metallic wall

Αυτή τη φορά όμως τα breaking news μας δεν αφορούν κάποιο trend, αλλά το νέο καλοκαιρινό χρώμα που χρειάζεται οπωσδήποτε το σπίτι σου (εάν σκοπεύεις να κάνεις ανακαίνιση). Καλό λοιπόν το φωτεινό και όμορφο λευκό, όμως αυτό που συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα τον τελευταίο καιρό δεν είναι άλλο από το μπεζ. Υπήρξε για αρκετά χρόνια ένα δύσκολο χρώμα που δεν επέλεγε σχεδόν κανείς, όμως φαίνεται πως για το 2017 είναι η απόλυτη απόχρωση.

abff178ff63e12bfc0ca17a52be9e869

Ξέρουμε μπορεί να σου φαίνεται κάπως περίεργο σαν χρώμα, βαρετό και όχι ιδιαίτερα όμορφο, όμως σύμφωνα με τους γνώστες διακοσμητικής εκεί έξω είναι η απόχρωση που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος το καλοκαίρι.