Είναι αυτό το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση που πρέπει να υιοθετήσεις asap;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι αυτό το νέο μεγάλο trend στη διακόσμηση που πρέπει να υιοθετήσεις asap;

Το τελευταίο διάστημα κάνει θραύση

Όσο περνούν οι μήνες και τα χρόνια και εξελισσόμαστε, το ίδιο συμβαίνει και με την διακόσμηση και τις τάσεις της. Όπως η μόδα, έτσι και οι τάσεις στην διακόσμηση έρχονται και φεύγουν και μας αφήνουν διάφορα trends, τα οποία ίσως και να μην δοκιμάζαμε ποτέ στον χώρο μας.

Ποιο είναι όμως το νέο big trend των τελευταίων ημερών που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσεις και εσύ στο σπίτι σου; Σύμφωνα λοιπόν με το ABC Home, το χρώμα έχει βρει μία νέα θέση μέσα στο σπίτι μας και αυτό δεν είναι ούτε στους τοίχους, ούτε στους καναπέδες μας. Όλοι οι διακοσμητές τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχουν λανσάρει στη μόδα το χρωματιστό γυαλί.

ac8500cf90ea12bf95de02e8623ecc0b

Τι εννοούμε; Με μία βόλτα έξω στα μαγαζιά που έχουν οικιακά και είδη διακόσμησης θα βρεις πολλά χρωματιστά γυάλινα σκεύη όπως, φωτιστικά (όχι δαπέδου), τραπεζάκια, βάζα, ποτήρια αλλά και μπολ τα οποία μπορείς να χρησιμοποιείς σαν διακοσμητικά αντικείμενα επάνω στο τραπέζι σου. Μπορεί να μην είναι του γούστου σου, αλλά μπορείς να βρεις πραγματικά όμορφα πράγματα, τα οποία μπορούν να αλλάξουν το σπίτι σου.

997fa6587b98746222fc8b01d3a1873f