Μετακόμισες μόλις και είναι το σπίτι σου μικρό; Το πιο έξυπνο κόλπο για να δείχνει μεγαλύτερο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετακόμισες μόλις και είναι το σπίτι σου μικρό; Το πιο έξυπνο κόλπο για να δείχνει μεγαλύτερο

Δεν πάει το μυαλό σου πόσο απλό είναι

Συνήθως το τέλος του καλοκαιριού συμβολίζει και την έναρξη πολλών και νέων αλλαγών στη ζωή μας, είναι κάτι σαν τα resolutions που βάζουμε μόλις μπαίνει η καινούργια χρονιά. Αυτό μπορεί να σημαίνει μία καινούργια δουλειά, μία μετακόμιση κ.ο.κ. Αν λοιπόν στα σχέδια σου υπάρχει μία μετακόμιση ή έχει ήδη γίνει, τότε οι ιδέες της διακόσμησης πέφτουν σαν βροχή στο κεφάλι σου.

Τι γίνεται όμως αν το σπίτι σου ή το υπνοδωμάτιο σου είναι μικρό και δεν έχει χώρο για πολλά πράγματα; Μην αγχώνεσαι γιατί υπάρχει λύση και είναι πιο απλή απ’ ότι ίσως είχες φανταστεί. Αν ακολουθείς πιστά κάποια sites τα οποία σε βοηθούν και σου παρέχουν ιδέες διακόσμησης και δεν έχεις βρει τη λύση, τότε πρέπει να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές.

kat

Η απάντηση στο ερώτημα που ψάχνεις λοιπόν είναι οι καθρέφτες. Είναι ένα κόλπο που οι διακοσμητές εσωτερικού χώρου ορκίζονται σε αυτό και δουλεύει απίστευτα. Στην πραγματικότητα είναι ίσως στο μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να επενδύσεις, εάν μετακόμισες ή κάνεις ανακαίνιση στο ήδη μικρό διαμέρισμα σου. Ένας καθρέφτης, όχι μόνο θα διπλασιάσει το χώρο σου, αλλά θα δίνει την εντύπωση πως έχεις περισσότερα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Αν λοιπόν είσαι έτοιμη για τα ψώνια του καινούργιου σπιτιού βάλε στη λίστα σου τους καθρέφτες.