Φθινοπωρινές πινελιές για τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Ερμιόνη Σαρρή
Φθινοπωρινές πινελιές για τη διακόσμηση του σπιτιού σου

Ο καιρός μπορεί να μην είναι και πολύ φθινοπωρινός αλλά όσο να ναι πρέπει όλες να αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε πως το καλοκαιράκι έχει πάρει το δρόμο της εξόδου και αργά ή γρήγορα δε θα βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Ωραία τα περάσαμε και μην ανησυχείς, το επόμενο δεν αργεί και πάρα πολύ. Για σκέψου πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

Ήρθε, λοιπόν, αυτή η ώρα που εκτός από γκαρνταρόμπα αλλάζεις και διακόσμηση.

- Αφαίρεσε από το χώρο σου τα κοχύλια, τα βότσαλα, τα θαλασσί φαναράκια και οτιδήποτε θυμίζει καλοκαίρι. Ναι, ναι ώρα να βγάλεις ξανά στην επιφάνεια τα κεριά. Τα κεριά σε διάφορα σχήματα και χρώματα θα χαρίσουν στο χώρο σου μια ζεστή νότα.

- Αντικατάστησε τις ανοιχτόχρωμες μαξιλαροθήκες του σαλονιού με πιο γήινες επιλογές όπως: σοκολατί, μπρονζέ, μπεζ. Εμείς βέβαια θα επιλέγαμε και τις μαύρες!

-Ντύσε τους καναπέδες σου με λίγο πιο χουχουλιάρικα ριχτάρια, όχι βέβαια με τα χοντρά/μάλλινα του χειμώνα!

-Ώρα να τοποθετήσεις μία κουβερτούλα φθινοπωρινή στο κρεβάτι σου ή ένα ελαφρύ πάπλωμα. Στα χρώματα δε θέλουμε να σε επηρεάσουμε αλλά μπορείς να επενδύσεις ακόμη και σε ένα φλοράλ.

-Όσον αφορά το πάτωμα, μερικά ωραία μικρά χαλάκια τύπου ponyskin είναι ιδανικά για αυτό τον καιρό και αρκετά μοντέρνα για τη διακόσμηση του σπιτιού σου! Ένα bonus tip στο ξύλινο σκαμπό με γούνινο κάθισμα.

fall decorating ideas 234157 1504082647088 image.640x0c

-Κρέμασε στους τοίχους σου quotes και φωτογραφίες από το καλοκαίρι. Αποθήκευσε από το Pinterest εκφράσεις που αγαπάς, εκτύπωσέ τις στο μέγεθος που θες και τοποθέτησέ τις μέσα σε κανδράκι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι τέλειο το ασπρόμαυρο concept.

a323059abf70e011b9b2e4865dd86607

Δες περισσότερες ιδέες στην παρακάτω gallery!