Το σπίτι της Meghan Markle είναι πολύ καλύτερο απ’ όσο φανταζόμασταν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σπίτι της Meghan Markle είναι πολύ καλύτερο απ’ όσο φανταζόμασταν

Είναι σίγουρη πως θέλει να μετακομίσει στο Buckingham;

Μπορεί να γνωρίζουμε την Meghan Markle ως το κορίτσι του πρίγκιπα Harry, ωστόσο αποδεικνύεται πως είναι κάτι ακόμη. Εκτός από εκπληκτική ηθοποιός και μέλλουσα πριγκίπισσα (ελπίζουμε κάποια στιγμή δηλαδή) η star είναι και ένα τρομερό style icon. Τι δεν μας πιστεύεις; Τότε καλύτερα να ρίξεις μια ματιά στο σπίτι της.

Όταν η Meghan δεν βρίσκεται στο Λονδίνο για τον πρίγκιπα Harry, επιστρέφει στο σπίτι της στο Τορόντο και οι φωτογραφίες που είδαμε μόλις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ή φαντασία που είχαμε για το πώς μπορεί να είναι. Είχαμε καταλάβει πως έχει μία ιδιαίτερη σχέση με το στυλ και την διακόσμηση, όμως το σπίτι της ήταν πολύ καλύτερο και από αυτό που είχαμε φανταστεί.



Τρυπώσαμε λοιπόν σε αυτό -έχει πλούσιο υλικό στο Instagram account της- και δεν σταματήσαμε λεπτό να κοιτάζουμε φωτογραφίες του. Η Meghan έχει υπέροχα διακοσμημένο τον προσωπικό της χώρο, ενώ δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και τα δύο υπέροχα κατοικίδια σκυλάκια της, τα οποία πρωταγωνιστούν στις περισσότερες φωτογραφίες της.



Εάν βρίσκεσαι σε φάση ανανέωσης και ανακαίνισης μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες από την Meghan και για το δικό σου σπίτι.