Εξοικονόμησε χώρο στο μπάνιο σου, φτιάχνοντας μόνη σου κουτιά αποθήκευσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εξοικονόμησε χώρο στο μπάνιο σου, φτιάχνοντας μόνη σου κουτιά αποθήκευσης

Η εξοικονόμηση χώρου σε ένα σπίτι είναι το «άλφα» και το «ωμέγα» και αυτό που χρειάζεται η καθεμία από εμάς. Γι’ αυτό και ψάχνουμε συνεχώς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να έχουμε όλα τα πράγματά μας συμμαζεμένα όμορφα σε μία γωνία, αφήνοντας αρκετό χώρο ελεύθερο.

Συνήθως ένα μεγάλο πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε είτε στην κρεβατοκάμαρα, είτε στο μπάνιο, όταν είναι πολύ μικρά και δεν ξέρεις που να βάλεις τα διάφορα μικροαντικείμενα. Βρήκαμε όμως τη λύση και γι’ αυτή δεν θα χρειαστείς τίποτα παραπάνω από σπάγκο, ένα κοινό χαρτόκουτο και ένα κομμάτι υφάσματος.

Έχεις δει σίγουρα που κυκλοφορούν στο εμπόριο κουτιά αποθήκευσης διαφόρων ειδών και μεγεθών. Αντί λοιπόν να κουραστείς με το να ψάξεις να βρεις το ιδανικό για σένα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου όσα θέλεις και σε όποιο μέγεθος θέλεις χρησιμοποιώντας μόνο ένα κοινό χαρτόκουτο, ένα ρολό σπάγκο και ένα κομμάτι ύφασμα.

Βρες το χαρτόκουτο που θέλεις και κόψε τα περιττά κομμάτια όπως στη φωτογραφία παρακάτω.

9717066259 ef2c42c473 z

Στη συνέχεια πάρε το ρολό με τον σπάγκο και ξεκίνα να τον τυλίγεις γύρω από το κουτί, μέχρι να φτάσεις στην κορυφή (κόλλησε την άκρη με μία ισχυρή κόλλα). Μόλις είναι έτοιμο πάρε το ύφασμα που αγόρασες ή που είχες ήδη σπίτι σου και τοποθέτησε το μέσα στο κουτί σου, έτσι ώστε να το καλύψεις.

9720297940 d98225fbc8 z

Η κατασκευή σου είναι έτοιμη και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις βάζοντας μέσα τα αντικείμενα που εσύ θέλεις.

9717145337 469910fc53 z

photocredits:elizabethjoandesigns.com