Αυτά είναι τα 3 trend που πρέπει να κυριαρχήσουν στο σπίτι σου την περίοδο των γιορτών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτά είναι τα 3 trend που πρέπει να κυριαρχήσουν στο σπίτι σου την περίοδο των γιορτών

Έχεις μήπως ήδη κάποιο από αυτά;

Εντάξει μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη σε ένα κάποιο Halloween mood (γιατί βεβαίως την περνάμε και αυτή την φάση εμείς εδώ στο γραφείο), όμως οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι πολύ πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις. Και επειδή πάντα μας αρέσει να διακοσμούμε το σπίτι μας την περίοδο αυτή του χρόνου, έχουμε ήδη βρει ποια είναι τα τρία trend που θα κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά.

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στους χιονάνθρωπους ή στους ταράνδους που θα βάλεις στις γωνίες του σπιτιού σου, αλλά σε πιο ουσιαστικά αντικείμενα, τα οποία μπορείς να τα κρατήσεις και μετά τα Χριστούγεννα.

#1. Βάλε το μπλε στον χώρο σου: Ενώ το κόκκινο και το πράσινο κάνουν πάντα την εμφάνιση τους στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, άρα και στην διακόσμηση(το δέντρο, τα στολίδια, τα λουλούδια) φέτος μπορείς να κάνεις την διαφορά, χρησιμοποιώντας το μπλε. Σκέψου καρέκλες τραπεζαρίας, μαξιλάρια, χαλάκια ακόμη και σερβίτσια.

west elm holiday 2017 240123 1509048283070 image.600x0c

#2. Βάλε τα άστρα στο σπίτι σου: Και όταν λέμε άστρα δεν διαφοροποιούμαστε πολύ από την αστρολογία. Σκέψου πιατέλες σε σχήμα αστεριών, έναν καθρέφτη τοίχου σε ημισέληνο ή πιάτα που μοιάζουν με τον έναστρο ουρανό.

#3. Πες ναι στο βελούδο και τη γούνα: Το βελούδο είναι το top trend αυτής της σεζόν. Παπλώματα, κουβέρτες, χαλάκια, μαξιλάρια, ριχτάρια στους καναπέδες σου. Χρησιμοποίησε το velvet trend, αλλά και τη γούνα, όπου μπορείς να φανταστείς και φυσικά μετά τα Χριστούγεννα δεν είναι απαραίτητο να τα ξεφορτωθείς γιατί είναι αρκετά διαχρονικά.