Ταλαιπωρείσαι από υπερβολικό άγχος; Άλλαξε τώρα το χρώμα στους τοίχους του υπνοδωματίου σου

Πατουχέα Μαριάννα
Ταλαιπωρείσαι από υπερβολικό άγχος; Άλλαξε τώρα το χρώμα στους τοίχους του υπνοδωματίου σου

Και δες αμέσως τη διαφορά

Αν υπάρχει ένας χώρος απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας μέσα στο σπίτι αυτός είναι το υπνοδωμάτιό μας. Ωστόσο, τα απαλά υφάσματα, το αναπαυτικό στρώμα και οι μεγάλες ντουλάπες δεν αρκούν για να προσδώσουν στον χώρο αυτό την απαραίτητη αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης, εκτός κι αν συνδυαστούν με τα κατάλληλα χρώματα. Το χρώμα, άλλωστε, είναι το στοιχείο που ορίζει απόλυτα το στιλ και το ύφος κάθε χώρου.

Έτσι, σου βρήκαμε αυτούς τους 3 χρωματικούς συνδυασμούς με τους οποίους μπορείς να μετατρέψεις το δωμάτιό σου στον απόλυτο χώρο ηρεμίας.

Απαλό γκρι

Soft grey

Το γκρι αποτελεί τον συνδυασμό των δύο απόλυτων χρωμάτων: του λευκού και του μαύρου. Έχοντας πολλές αποχρώσεις μας δίνει την δυνατότητα να διαλέξουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο μας. Αν, δηλαδή, το υπνοδωμάτιό σου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο προτίμησε τους ηπιότερους τόνους του που θα το μετατρέψουν σε έναν ευάερο και φαινομενικά ευήλιο χώρο.

Ροζ κουφετί

Dusty pink

Το ροζ πέρα από έναν αέρα χαλάρωσης θα χαρίσει στο χώρο σου μια αίσθηση αθωότητας και ρομαντισμού. Αν το απόλυτο ροζ σου φαίνεται πολύ «κοριτσίστικο» ή αν στο δωμάτιο σου κοιμάται συχνά και ο σύντροφός σου μπορείς να το σπάσεις λίγο με το γκρι που λέγαμε πιο πάνω.

Λευκό

white

Το απόλυτο χρώμα αγνότητας και ηρεμίας θα φέρει άλλο αέρα στο δωμάτιο σου και θα το γεμίσει με θετική ενέργεια. Ειδικά αν τα έπιπλα που έχεις επιλέξει είναι σκουρόχρωμα, το λευκό θα κάνει την τέλεια αντίθεση και θα μετατρέψει τον χώρο σου σε ένα μοντέρνο ησυχαστήριο.

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Διάβασε ακόμα:

Πες όχι στα λευκά ταβάνια και προτίμησε τη νέα τάση που θα αλλάξει ολοκληρωτικά το χώρο

Αυτά είναι τα αντικείμενα που πρέπει να βγάλεις από το σπίτι σου σύμφωνα με το Feng Shui