Διακόσμηση με φιλοσοφική διάθεση

Διακόσμηση με φιλοσοφική διάθεση

Ένα μοναδικό πόστερ για τον τοίχο του σπιτιού, που κλείνει μέσα του έναν ολόκληρο τόπο ζωής.

Δεν πρόκειται για μια απλή αφίσα που τη παίρνεις και την κολλάς στον τοίχο, αλλά για ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο έργο τέχνης, σε περιορισμένα αντίτυπα, που έχει ως βάση και έμπνευση ένα φιλοσοφημένο μότο ζωής.

Η Βαρκελωνέζα σχεδιάστρια και τυπογράφος Coni Della Vedova έχει ως προσωπικό της μότο σχετικά με τη δουλειά της το «Η τεχνική της επιλογής μου: εντελώς χειροποίητα έργα, το είδος της δουλειάς που κάνει τα χέρια σου να πονούν και σου δίνει απίστευτη χαρά μόλις βλέπεις το τυπωμένο αποτέλεσμα». Κάτι που, εκτός από μεγάλη αλήθεια, αντανακλάται και στα έργα της.

Το συγκεκριμένο πόστερ αναγράφει με πολύ έξυπνο τρόπο δύο φράσεις που πρέπει να είναι οι κυρίαρχες αξίες στη ζωή όλων μας. «Do What You Love / Love What You Do». Κάνε αυτό που αγαπάς και αγάπα αυτό που κάνεις. Κάτι τόσο απλό αλλά και τόσο δύσκολο να καταφέρει κάποιος σε μια εποχή που δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για δημιουργική ελευθερία, πάνω απ' όλα όμως, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.

Η αφίσα αυτή είναι χειροποίητη, μοναδική και πρωτότυπη, κατασκευασμένη από μη-τοξικα μελάνια με βάση το νερό, και κάθε ένα από τα αντίτυπά της είναι χρονολογημένο και αριθμημένο. Επίσης, ακριβώς λόγω της μοναδικότητάς της, το κάθε αντίτυπο διαφέρει σε μικρές λεπτομέρειες από τα υπόλοιπα, κάνοντάς σας περήφανους κατόχους ενός μοναδικού πόστερ, που δεν έχει κανείς άλλος στον κόσμο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την δημιουργό για τη παραγγελία σας αλλά και για να δείτε την υπόλοιπη δουλειά της, στο προσωπικό της κατάστημα στο etsy.com.