Ιστορίες design και όχι μόνο

Ιστορίες design και όχι μόνο

Ένα site που αγαπά την σύγχρονη αρχιτεκτονική και την διακριτική γοητεία του καλού design, έρχεται για να μας ανοίξει τα μάτια.

Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις δουλειές που έχουν γίνει με αγάπη και μεράκι, οι οποίες σε μαθαίνουν πράγματα και σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Όταν, δε, αυτές οι δουλειές είναι φτιαγμένες με γούστο και καλαισθησία και αφορούν θέματα και τομείς που αγαπάς κι εσύ, τότε το πράγμα γίνεται ακόμα καλύτερο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το mydesignstories.net, ένα site αφιερωμένο στην αρχιτεκτονική, το interior design και όλα τα μικρά θαύματα που υπάρχουν και συμβαίνουν στον χώρο της τέχνης, του industrial design και της αρχιτεκτονικής γενικότερα.

Μέσα στον minimal και εξαιρετικά στημένο διαδικτυακό χώρο του, μπορείς να βρεις από σύγχρονα αρχιτεκτονικά θαύματα και πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες, μέχρι design κομμάτια απίστευτης αισθητικής και δημιουργικότητας, συνεντεύξεις σπουδαίων δημιουργών και οραματιστών της αρχιτεκτονικής και της τέχνης του σχεδιασμού, ενδιαφέροντα νέα και events (της ίδιας θεματολογίας)που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και προτεινόμενα βιβλία για να βυθιστείς ακόμα περισσότερο στον μαγικό κόσμο του design. Εκτός αυτού, μπορείς να δημιουργήσεις τον προσωπικό σου λογαριασμό και να συνομιλείς με άλλα μέλη του site στην ενότητα του chat, ανταλλάσσοντας απόψεις, ιδέες και νέα με άτομα που μοιράζεσαι το ίδιο πάθος.

Αν, λοιπόν, είστε «κολλημένοι» με το σύγχρονο design και όλα τα θαυμαστά πράγματα που προκύπτουν από αυτό, δεν έχετε παρά να μπείτε στον κόσμο του mydesignstories.net και να το αφήσετε να σας ξεναγήσει σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν. Καλό ταξίδι!