Ιστορία και σύγχρονο design σε ένα έπιπλο

Ιστορία και σύγχρονο design σε ένα έπιπλο

Μια ξεχωριστή σειρά επίπλων που συνδυάζει τις κλασικές γραμμές ιστορικών σχεδίων με μοτίβα και υφάσματα του 21ου αιώνα, έρχεται για να δώσει νέα εικόνα στο interior design.

Είναι αρκετές οι φορές που έχουμε δει σε σπίτια γνωστών και φίλων ή σε editorial design σε περιοδικά διακόσμησης, έπιπλα παλιότερων δεκαετιών μεταποιημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτούν άλλο χαρακτήρα και αισθητική, χωρίς όμως να χάνουν αυτό το «άρωμα» αναμνήσεων που κουβαλάνε μαζί τους.

Η εταιρεία 20AGE αποφάσισε να μετατρέψει αυτό το χόμπι σε πλήρη απασχόληση και να δημιουργήσει μια σειρά επίπλων με ακριβώς αυτό το concept. Οι άνθρωποι της 20AGE παίρνουν vintage έπιπλα από διάφορες εποχές και σχεδιαστικές τάσεις, τα ξεγυμνώνουν κρατώντας μόνο τον βασικό σκελετό τους –που είναι και το κυριότερο στοιχείο ταυτότητάς τους- και τα επενδύουν με σύγχρονα υφάσματα διάσημων και λιγότερο διάσημων, αλλά εξίσου πρωτοποριακών, σχεδιαστών, δίνοντάς τους μια φρέσκια πνοή που τα εντάσσει στο κλίμα της εποχής μας, χωρίς όπως να τα αποξενώνει από την ιστορία τους.

Ακριβώς, δηλαδή, όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους. Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα, κουβαλώντας όμως πάντα μαζί το παρελθόν μας.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη σειρά και να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες, εδώ: 20AGE