Σκούπισε χωρίς να αφήσεις κανένα ίχνος και... κέρδισε!

Γωγώ Φούντα
Σκούπισε χωρίς να αφήσεις κανένα ίχνος και... κέρδισε!

Αφού μάθαμε πώς να διοργανώσουμε το τέλειο παιδικό πάρτι αλλά και να ετοιμάζουμε για εμάς και τους φίλους μας τον καλύτερο καφέ (ή τσάι) είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε μαζί σας τους τρόπους του... τέλειου καθαρίσματος! Υπάρχει τρόπος να μην αφήσεις κανένα ίχνος; Κι όμως, υπάρχει! Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος μας υποδέχτηκαν σε ακόμη ένα γύρισμα του TryMe και μας έμαθαν ότι ένα σκουπάκι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια μια ηλεκτρική σκούπα!

Το γνωστό σε όλες μας σκουπάκι, γίνεται το απόλυτο πολυεργαλείο του σπιτιού κι αυτό διότι δεν χρειάζεται πλέον να σκύβεις! Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Black & Decker FEJ520JFS 2 σε 1, ισχύος 18 Volt, με προέκταση για να μετατρέπεται σε κανονική σκούπα, διαθέτει και αρωματικό φίλτρο! Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία έξυπνων αισθητήρων που κάνει εύκολο τον καθαρισμό του δαπέδου και όλων των επιφανειών του σπιτιού! Έτσι, δεν σκύβεις, δεν ταλαιπωρείς τη μέση σου και... τέρμα τα ψίχουλα!

Αν έχεις μάθει να αγαπάς το σκουπάκι, το κλασικό, που τα πιάνεις με το χέρι και γίνεται η προέκτασή σου, τότε ξέχνα ό,τι ξέρεις μέχρι σήμερα. Το σκουπάκι Black & Decker DVJ315J με 10.8V μπαταρία λιθίου για δυνατή απορρόφηση και μεγαλύτερη αυτονομία διαθέτει κυκλωνική λειτουργία για ισχυρή απορρόφηση και μεγάλης διαρκείας απόδοση. Αλήθεια, τόσο όμορφο που στην κουζίνα θα το έχεις μπροστά-μπροστά, να το βλέπουν όλοι και να το ζηλεύουν!

Εν αρχή ην η ηλεκτρική σκούπα όμως, για αυτό φρόντισε να προμηθευτείς εκείνη που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη, χωρίς κόπο. Ο λόγος για την επαναφορτιζόμενη σκούπα Black & Decker με τεχνολογία ORA, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σκουπάκι. Με λειτουργία 12 Air-Cylone που διαχωρίζουν την σκόνη από τον καθαρό αέρα χωρίς τη χρήση φίλτρων, παρέχοντας ταυτόχρονα συνεχή απορρόφηση, είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα. Όχι, δεν κατάλαβες... Αυτή τη σκούπα ΠΡΕΠΕΙ να τη δεις από κοντά.

«Ψήθηκες» να αποκτήσεις κάτι από τα παραπάνω; Εύκολο! Πάρε μέρος στο διαγωνισμό: Κάνε Subscribe στο κανάλι του Κωτσόβολου, άσε το σχόλιό σου κάτω από το video μέχρι και την Πέμπτη 10/11 στις 23.59 και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία από τις τρεις σκούπες Black & Decker!
Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ...

Αφού σε κάθε περίπτωση, αν προμηθευτείς ένα από τα παραπάνω τρία προϊόντα (είτε από το κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Κωτσόβολος), τότε αυτόματα μπαίνεις σε μία κλήρωση για να ταξιδέψεις ως την Βαρκελώνη και να απολαύσεις την Barcelona!

Δες το YouTube βίντεο παρακάτω και μην ξεχνάς: Ό,τι καινούργιο παίζει στον Κωτσόβολο!