Ταπί και ψύχραιμη: 6 τρόποι για να μαζέψεις χρήματα για τις διακοπές

Ταπί και ψύχραιμη: 6 τρόποι για να μαζέψεις χρήματα για τις διακοπές

Το Καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να διασκεδάσεις και να δεις καινούρια μέρη. Ωστόσο, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, οι περιπέτειες και τα ταξίδια κοστίζουν και στην περίπτωση που το φετινό Καλοκαίρι σε βρήκε… ταπί και ψύχραιμη, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ακολουθήσεις τα παρακάτω tips για να περάσεις καλά. Με λίγη προσπάθεια, ίσως καταφέρεις να κάνεις οικονομία για να πας σε αυτό το κυκλαδίτικο νησί που εδώ και χρόνια ονειρεύεσαι. Τι κι αν μείνεις στο camping; Το θέμα είναι φτάσεις ως εκεί!

Κόψε κάτι (ακόμη και αν σου αρέσει)

Το ξέρω ότι ο καφές είναι μια από τις μεγάλες απολαύσεις της ημέρας σου, ωστόσο, αν θέλεις να μαζέψεις χρήματα τότε πρέπει να θυσιάσεις κάτι! Επίλεξε έναν πιο οικονομικό καφέ και στην περίπτωση που πίνεις αρκετούς, περιορίσουν στον έναν. Θα κάνεις καλό στην υγεία και το πορτοφόλι σου. Έστω και 2 ευρώ την ημέρα θα κάνουν τη διαφορά!

Η φάση είναι μπαλκόνι και βόλτες στην πόλη

Μήπως, όμως, το έχεις παρακάνει με τις εξόδους στα μπαράκια; Δεν χρειάζεται να κλειστείς στο σπίτι. Κάλεσε τις φίλες σου, πάρτε όλες μαζί μερικές μπύρες ή ένα μπουκάλι κρασί και απολαύστε τη βραδιά σας σε μια πλατεία ή ένα όμορφο σημείο της πόλης. Εναλλακτικά, υπάρχει και το μπαλκόνι σου!

Κανένα air condition

Αν το Καλοκαίρι «σκοτώνει» το budget σου, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να το κλείσεις -επιτέλους- αυτό το… Air Condition! Κάνε υπομονή, άνοιξε ένα παράθυρο και προσπάθησε να κοιμηθείς. Ονειρέψου το νησί και θα τα καταφέρεις.

Μάζευε κι ας είναι και… κουπόνια

Κουπόνια και προσφορές είναι δύο ακόμη «must» για να μαζέψεις τα χρήματα που χρειάζεσαι γρήγορα και χωρίς να στερηθείς τίποτα. Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά θα τα βρεις εύκολα.

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου… έξω

Ναι, μπορείς να φτιάξεις κορμί για το Καλοκαίρι ακόμη και χωρίς να πληρώσεις για το γυμναστήριο. Βγες έξω, τρέξε, περπάτα, κάνε ποδήλατο ή ψάξε και βρες στο YouTube ένα πρόγραμμα γυμναστικής που σου ταιριάζει!

Το τάπερ της μαμάς το τίμιο

Οικονομία χωρίς τάπερ από τη μανούλα -ή τα χεράκια σου- δεν γίνεται, οπότε φρόντισε να «κόψεις» τα delivery.

Εκμεταλλεύσου τα δωρεάν event

Ποιος είπε ότι πρέπει να πληρώσεις για να περάσεις καλά; Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου για να βρεις τα free events της πόλης και διασκέδασε χωρίς τύψεις!

Κάνε, λοιπόν, λίγη υπομονή, άκου κάθε μέρα το «Cheap Thrills» της Sia για έμπνευση και ετοιμάσου για διακοπές!

https://www.youtube.com/watch?v=nYh-n7EOtMA