Πόσες μέρες μπορείς να κρατάς τα τρόφιμα στο ψυγείο;

Πόσο αντέχει ένα γιαούρτι στο ψυγείο;

Άνοιξες τον χυμό που αγόρασες, τον τοποθέτησες στην πόρτα του ψυγείου και τώρα αναρωτιέσαι για πόσο καιρό μπορείς ακόμη να πίνεις από αυτό το μπουκάλι.Το ίδιο συμβαίνει και με τα λαχανικά που αγόρασες, τον ντοματοπολτό που άνοιξες και άλλες πολλές τροφές. Όλες το παθαίνουμε και πολλές φορές τυγχάνει να πετάμε κάποια συσκευασία χωρίς να πρέπει. Από εδώ και πέρα, θα τα ξέρεις όλα. 

Ποια τρόφιμα πρέπει να διατηρείς στο ψυγείο για περισσότερες από τρεις ημέρες και ποιες όχι; 

  • Μήλα 4-6 εβδομάδες
  • Bluberries 10 ημέρες
  • Κεράσια 7 ημέρες
  • Raspberries και φράουλες: 3-6 ημέρες
  • Πεπόνια: 2 εβδομάδες (κομμένα 2-4 ημέρες)
  • Αχλάδια:3-5 ημέρες
  • Αβοκάντο: 3-4 ημέρες
  • Μπρόκολο:3-5 ημέρες
  • Καρότα:2-3 εβδομάδες
  • Σέλερι:1-2 εβδομάδες
  • Αγγούρια:4-6 ημέρες
  • Μανιτάρια 3-7 ημέρες
  • Βούτυρο: 1-3 μήνες
  • Γάλα: 1 εβδομάδα
  • Κρέμα γάλακτος: 7 ημέρες (εώς και 21 ανάλογα με την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία)
  • Γιαούρτι: 7-14 ημέρες
  • Μπέικον: 7 ημέρες
  • Χυμοί:6-10 ημέρες
  • Σόδα:2-3 ημέρες αφότου έχει ανοιχτεί
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης