Mobile internet που τρέχει με 42Mbps από τη WIND!

Mobile internet που τρέχει με 42Mbps από τη WIND!

Τώρα με τη νέα συσκευή mobile WiFi

Aπίστευτο και όμως αλήθινό για τα δεδομένα του Mobile Broadband χάρη στη WIND και τη νέα συσκευή mobile WiFi που φτάνει τα 42Mbps. Πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεστε και να χάνετε χρόνο αναμένοντας να κατέβει μία σελίδα ή να κολλάτε στον υπολογιστή κάθε φορά που ανοίγετε πολλά παράθυρα. ¨ολα πια γίνονται γρήγορα και εύκολα- ενώ γλιτώνετε χρόνο και φυσικά χρήμα.

Η συσκευή διατίθεται στα καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα με νέες ενεργοποιήσεις στα προγράμματα WIND Mobile Broadband Control – τα μόνα στην αγορά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη μηναία χρήση έως 30GB. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό Mobile WiFi hot spot, να είστε πάντα online και να μοιράζεστε τη χρήση internet με το laptop, το tablet ή το smartphone ακόμη και με τους φίλους σας. Το νέο mobile WiFi υποστηρίζει την ταυτόχρονη σύνδεση μέχρι και 5 mobile συσκευών, συνδέεται απλά χωρίς να χρειάζεται πρόγραμμα εγκατάστασης, ενώ διαθέτει μπαταρία που διαρκεί μέχρι 4 ώρες συνεχούς χρήσης. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Ιδανικό για τις διακοπές ή για workaholics που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το internet όπου κι αν βρεθούν- χρήσιμο για επαγγελματίες που ταξιδεύουν και φυσικά τον οποιονδήποτε επιθυμεί ό, τι πιο εξελιγμένο και πρακτικό. Η νέα συσκευή mobile WiFi Huawei E587 διατίθεται στα καταστήματα WIND, σε τιμή ιδιαίτερα προσιτή, μόνο 29,90€, με σύνδεση στα προγράμματα Mobile Broadband Control για ιδιώτες ή/και επιχειρήσεις που ξεκινούν από 9,90€/μήνα και καλύπτουν όλες τις ανάγκες πλοήγησης στο Internet.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε το www.wind.com.gr ή ένα από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.