Πώς να παρατείνετε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης!

Πώς να παρατείνετε τα αποτελέσματα της αποτρίχωσης!

Αλλά και να αναστείλλετε την τριχοφυΐα

Βαρεθήκατε τα χημικά και τα χάπια; Δεν εμπιστεύεστε ή δεν έχετε τα χρήματα για πανάκριβες μεθόδους οριστικής αποτρίχωσης;

Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, οι πρακτικές του οποίου τηρούνται μέχρι σήμερα, ο βασιλικός δρα κατά των ανδρογόνων, μειώνοντας παράλληλα το σάκχαρο πριν και μετά το φαγητό, καθώς και τα λιπίδια του αίματος. Παρόμοιος είναι και ο ρόλος της τριγωνέλλας, η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση των φλεγμονών. Από την άλλη υπάρχει και η γλυκόριζα, η οποία μειώνει την τριχοφυΐα και την ακμή, δρώντας κατά των ανδρογόνων. Αποκαθιστά την καλή λειτουργία των επινεφριδίων, επαναφέροντας την ωχρινοτρόπο ορμόνη (LH) σε φυσιολογικά επίπεδα.

Η λυγαριά βοηθά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας, ιδιαίτερα τις γυναίκες που έχουν υψηλή συγκέντρωση οιστρογόνων και λιγότερη προγεστερόνη. Το συγκεκριμένο βότανο μπορεί να εξομαλύνει την περίοδο και να βελτιώσει την οφειλόμενη σε ορμονικά αίτια υπογονιμότητα. Είναι, επίσης, αφροδισιακό και βοηθά στην ανεπάρκεια του ωχρού σωματίου. Τα παραπάνω βότανα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σαν λοσιόν αλλά κυρίως να καταναλωθούν ως ροφήματα, δίνοντας θεαματικά αποτελέσματα μετά από 4 μήνες, με φυσικό τρόπο. Θα τα βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προιόντα και μεγάλα φαρμακεία.

Υπάρχει όμως τρόπος να καθυστερήσετε τις τρίχες να ξαναφυτρώσουν ακόμη και μετά από την αποτρίχωση. Ο τρόπος; Πριν ξεκινήσει η αποτρίχωση, κάνετε απολέπιση. Μετά βάζετε υδατική κρέμα. Οταν τελειώσετε με την αποτρίχωση, κόψτε στα δύο ένα λεμόνι και τρίψτε απαλά τα σημεία που κάνατε την αποτρίχωση. Θα μας θυμηθείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Τι μπορεί να κάνει κανείς με μία παλιά οδοντόβουρτσα!

Καθαρίστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σε 15 λεπτά

Γιατί αργείτε στη δουλειά; 5 τρόποι να γίνετε συνεπείς!