5 πράγματα που καταστρέφουν τα ρούχα σου και... μάλλον δεν υποψιαζόσουν!

Γωγώ Φούντα
5 πράγματα που καταστρέφουν τα ρούχα σου και... μάλλον δεν υποψιαζόσουν!

Διαβάστε για να ξέρετε

Ας το παραδεχτούμε: Τα ρούχα για μία γυναίκα είναι σχεδόν ότι και το αυτοκίνητο για τον άντρα. Μας φτιάχνουν τη διάθεση, σιγά σιγά τα αγαπάμε, και αν κάποιο μας πάθει κάτι, τότε υπάρχει πιθανότητα να πέσουμε ακόμη και σε κατάθλιψη! Ξέρατε όμως ότι μερικές φορές ακόμη κι εμείς οι ίδιες, κάνουμε πράγματα τα οποία τα καταστρέφουν; Εδώ σας έχουμε 5 πολύ βασικά, και την επόμενη φορά παρακαλούμε μην τα ξανακάνετε, για το δικό σας το καλό!

1. Έχετε παρατηρήσει την ετικέτα στο πίσω μέρος του λαιμού; Καλό θα ήταν να μην την κόψετε, όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει κίνδυνος αν αυτό γίνει βιαστικά, το ρούχο να ξεχειλώσει.

2. Ποτέ μη σιδερώνετε τα μεταξένια ρούχα από την κανονική πλευρά. Θα αποκτήσουν μία γυαλάδα, που μάλλον δε θέλετε!

3. Μη βρέχετε το λεκέ με σόδα γιατί τελικά το ρουχαλάκι σας θα καταλήξει να βασανιστεί ακόμη περισσότερο μέσα στο πλυντήριο. Το θέλετε εσείς αυτό;

4. Αν είστε σε εστιατόριο και λερώσετε τα ρούχα σας, μην τρίψετε το λεκέ με τη λευκή πετσέτα του εστιατορίου. Οι συγκεκριμένες, πλένονται σε δημόσια πλυντήρια με χλωρίνη, Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλοιώσουν το χρώμα της μπλούζας.

5. Τέλος και πάνω απ'όλα: Μην υιοθετείτε συμβουλές που μπορεί να ακούσατε ή να διαβάσατε κάπου. Ρωτήστε έναν ειδικό, γιατί υπάρχει περίπτωση να την πατήσετε. Και ποια γυναίκα θέλει να καταστραφούν τα ωραία της ρουχαλάκια;

Διαβάστε ακόμη:

Κάνει θαύματα: 8 χρήσεις της βότκας που ποτέ δεν είχατε φανταστεί

Πώς να καθαρίσεις το στρώμα του κρεβατιού σου