Προστατεύστε τα αγαπημένα σας ρούχα με χρωμοπαγίδες!

Γωγώ Φούντα
Προστατεύστε τα αγαπημένα σας ρούχα με χρωμοπαγίδες!

Δυσκολεύεστε με τις μπουγάδες; Δεν έχετε χρόνο για να διαχωρίσετε τα άπλυτα; Βάζετε μαζί άσπρα και χρωματιστά με αποτέλεσμα να ξεβάφουν μεταξύ τους; Αν θέλετε να προστατεύσετε τα ρούχα σας, να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα υπάρχει λύση, η χρωμοπαγίδα ® K2r®Colour Catcher® .

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση και ίσως βάψουν την μπουγάδα σας. Επιπλέον, ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολλήσουν στα ρούχα σας κάνοντάς τα να φαντάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του, το φύλλο δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και τους λεκέδες κατά τη διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία.

Πώς θα την χρησιμοποιήσετε;

Τα βήματα είναι πολύ απλά. Τοποθετήστε ένα ή περισσότερα φύλλα μέσα στον κάδο του πλυντηρίου. Στη συνέχεια, προσθέστε τα ρούχα και το απορρυπαντικά και ξεκινήστε την πλύση όπως κάνετε κάθε φορά. Τέλος, αφαιρέστε το φύλλο από το πλυντήριο.

Η K2r®Colour Catcher® χρωμοπαγίδα® είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι, για όλα τα υφάσματα, τις θερμοκρασίες και τις στροφές στο πλυντήριο. Επίσης μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε στο στεγνωτήριο.
H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® διατίθεται σε συσκευασίες των 15 και 30 φύλλων από τη Henkel Hellas. Η εταιρεία κυκλοφορεί 4 ακόμη προϊόντα τα οποία αντιστοιχούν σε μικτές και λευκές πλύσεις και είναι τα εξής:

• Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher Intense σε συσκευασία 10 φύλλων για μικτές πλύσεις η οποία είναι υπεραπορροφητική για πολύ έντονα χρώματα, προστατεύοντας από έντονους αποχρωματισμούς.
K2r®Intensive White σε συσκευασία 10 φύλλων το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει το γάριασμα.
• Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων το οποίο είναι για μικτές πλύσεις και αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30ο.
K2r®Intensive White + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων το οποίο προορίζεται για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30ο.